Jakne i kaputi koji se nose bez obzira na trendove i sezonu

Ovi modeli jakni i kaputa nose se tokom cijele godine.

Moda i ljepota 27.02.2020 | 09:59
Jakne i kaputi koji se nose bez obzira na trendove i sezonu

Volite jakne i kapute, ne biste da potrošite puno novca, a želite nešto što je klasika. Pred vama je nekoliko neprolaznih modela, koje bi svaka žena bar jednom u životu trebalo da proba.

Kožni sako

Kožni sako je dobro poznat u svijetu mode. Nosile su ga sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih mnoge popularne dame iz svijeta šou biznisa. Popularan je i sada.  Holivudske glumice poput Gwyneth Paltrow i Jennifer Anniston, kao i slavna manekenka Kate Moss uvijek ističu kako im je  to jedan od osnovnih odjevnih komada. Uglavnom su naglašenih ramena i u crnoj boji. To je jedan od onih komada garderobe koji se slaže uz svaku kombinaciju i u kojem ćete izgledati i opušteno i elegantno u zavisnosti od prilike.

 

Jakne od tvida

Jakna od tvida je nešto što možete da kombinujete u bezbroj varijanti. Važi za komad koji svaka žena treba da ima u svom ormaru, pa ukoliko ga već niste kupile, vrijeme je da to učinite.

 

Košulja-jakna

Ako više volite udobnost od elegancije za vas su, svakako, pun pogodak košulje-jakne. Uz dobre kožne čizme, farmerke, zanimljivu torbicu i osmijeh na licu, imaćete sjajnu kombinaciju za dan ili veče.

Safari jakne

Ovaj model idealan je za svaku dnevnu kombinaciju, a bićete originalni čak i ako je nosite na trenerku. Ona je vrlo funkcionalna, ima veliki broj džepova, odlično stoji uz kožne pantalone i combat čizme.

Neprevaziđeni leopard kaput

Već dugi niz hladnih sezona obožavamo  kapute lepoard dezena, a ove zime posebno su popularni oni klasičnog kroja, sa kaišem i velikim dugmadima u tamnijoj boji. Ljubitelji mode kažu da kaputi šiveni u leopard dezenu izgledaju pomalo boemski i rokerski.

 

Sa njima se slažu i dizajneri jer su nedavno svoje modne linije leopard kaputa izbacili brendovi kao što su Gucci, Bottega Venetta i Miu Miu. Ukoliko želite malo avangarde u svom stajlingu igrajte na sigurnu kartu – farmerke, obična pamučna majica ili bijela prevelika košulja i izgledaće fantastično!

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Getty Images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MIKE ANDY

07.02.2023 07:49

Tako sam sretan, nakon toliko neuspjelih pokušaja da dobijem kredit, tvrtka za kredite mi je priskočila u pomoć. Zaista mi je trebao zajam, sve dok mi jednog dana moj brat nije rekao za poštenu tvrtku za zajmove koja je pomogla njegovoj ženi oko zajma, toliko je pričao o tvrtki za zajmove i odlučio sam ih kontaktirati, rekao mi je kako funkcionira zajam i Slijedio sam njegove upute, stvarno, dobio sam kredit. Za one koji trebaju zajam, kontaktirajte ga na : barrmikeanderson48yahoo.com WhatsApp: +447467670833 Hvala.

ODGOVORITE