Од данас ће све бити другачије: Врхунски фудбал се вратио!

Дуго смо патили, предуго чекали… Али томе је данас крај!

Фудбал 16.05.2020 | 14:04
Од данас ће све бити другачије: Врхунски фудбал се вратио!

Врхунски фудбал се вратио, а прва од најјачих европских лига која креће јесте њемачка Бундеслига!

Првенство које је познато по сјајним утакмицама, огромном броју голова, преокретима… прво ће се наставити послије паузе због пандемије вируса корона.

Судбина је, изгледа, тако хтјела да нас из сушног периода изведе баш Бундеслига, краљица свих европских лига по атрактивности.

Када данас од 15.30 на терене (у специјалним условима и без публике на стадионима) у Дортмунду, Дизелдорфу, Лајпцигу, Франкфурту… истрче фудбалери 12 њемачких прволигаша у њих ће путем малих екрана бити упрте очи цијелог свијета.

С обзиром на то да у понуди нема других врхунских спортских садржаја, сасвим логично. „Како ће овог викенда наша лига бити једино спортско такмичење које се преноси на ТВ-у, процјењујемо да ће мечеве Бундеслиге гледати укупно преко милијарду људи“, прогнозира Карл-Хајнц Румениге, генерални директор минхенског Бајерна.

Баш баварски гигант и води коло у Њемачкој послије 25 одиграних кола. Има 55 бодова, а прате га Дортмунд са 51 и РБ Лајпциг са 50 бодова. Ова три тима водиће борбу за титулу, сагласни су скоро сви, иако, на пример, Менхенгладбах има 49, а Леверкузен 47 бодова…

Дуга и неочекивана пауза донијеће додатну дозу неизвјесности у Бундеслигу јер је велико питање како се ко снашао, да ли су играчи поштовали препоруке за тренинге у кућним условима, ко ће од њих и колико спреман изаћи на терен.

Шта нам то говори? Па вјероватно да ће „хватање“ великих квота бити лакши посао него икад јер су изненађења и те како могућа.

А најбољу понуду за клађење на Бундеслигу пронаћи ћете, као и увијек, у кладионици Моззарт.

Погледајте термине свих мечева 26. кола Бундеслиге, а кликом на сваки од њих сазнајте и које су квоте и пронађите свог фаворита:

Субота

15.30 Аугзбург - Волфзбург

15.30 Дортмунд - Шалке

15.30 Фортуна - Падерборн

15.30 Хофенхајм - Херта

15.30 РБ Лајпциг - Фрајбург

15.30 Ајнтрахт - Менхенгладбах

Недеља

15.30 Келн - Мајнц

18.00 Унион Берлин - Бајерн

Понедељак

20.30 Вердер - Леверкузен

Од данас ће све бити другачије - врхунски фудбал се вратио, а ускоро ће се Нијемцима придружити и оно што сви највише чекају - Премијер лига. 

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Скептик

16.05.2020 13:03

То је само због кладионица.

ОДГОВОРИТЕ