Након ванредног стања, Марија Шерифовић открила датум свог концерта!

-На моменте имала сам утисак као да није ванредно стање у земљи. С друге стране добро је да сам имала пословне обавезе које су ми скренуле мисли са свакодневних ствари и проблема. – додаје Марија.

Забава 01.06.2020 | 16:33
Након ванредног стања, Марија Шерифовић открила датум свог концерта!

Упркос свему томе, у тренутку када је требало да одржи четврти концерт ,читав Свет захватила је пандемија Корона вируса. Иако је публика три ноћи у препуном Сава Центру уживала у музичком перформансу Марије Шерифовић, планирани четврти концерт морао је бити померен због целе ситуације у нашој земљи. Иако је негде централни догађај пре саме пандемије био концерт “Друга страна плоче Вол 2”, те и да се за њен концерт готово увек тражила карта више, регионална музичка Звезда Марија Шерифовић решила је да без икаквих дилема у складу са препорукама струке и у договору са организаторима донесе одлуку о новом термину четвртог концерта.

-Нема разлога пошто-пото журити и правити концерт у околностима које нису предвиђене за то. Тачно је да се постепено ствари враћају у нормлане токове, али јасно је свима да ће се на концерт у затвореном простору са више хиљада људи за сада сачекати. Ја сам у сталном контакту са људима из „Мелос Естраде“ и “Сава центра”, јер сви имају разумевања, а пре свега на првом месту је одгворно понашање у складу са целом ситуацијом - додала је Марија.

Од свега највише истиче да јој недостаје енергија публика. Како ствари стоје њена „Друга страна плоче“ засвираће већ 15 октобра за када је заказан нови термин концерта музичке звезде.

-Оно што је најважније за људе који су купили карте за четврти концерт јесте да смо добили нови датум. Таман када притисак и тензија мало опадну, у нади да ћемо дочекати мирну јесен, онда му концерт дође као прави погодак за све. – истиче Марија.

С обзиром на рекордно интерсовање публике за њене концерте, занимало нас је да ли размишља да поред овог четвртог, настави низ и закаже нови, још један датум.

-Немојте молим вас, чекајте прво да одржимо овај што смо већ испланирали. Са ове дистанце далеко ми је и октобар, али је важно да се бар нешто дешава по том питању-закључила је једина српска евровизијска победница.

Дакле 15. октобра засвираће своју Другу страну плоче, док ће до тада регионлана музичка звезда време провести у миру и заслуженом одмору, а исти може само да прекине рад на новим песмама и албуму.

Извор: Ало.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар