Романа не једе, спава и буди се у сузама, породица у страху да не науди себи!

Певачица Романа Панић ухапшена је са дечком Филипом Мркајићем у Аустралији због крађе новца са банкомата, а због ситуације у којој се нашла већ данима је, наводно, у тешкој депресији.

Забава 29.06.2020 | 13:04
Романа не једе, спава и буди се у сузама, породица у страху да не науди себи!

Извор близак њеној породици за домаће медије каже да она, откако је осуђена на 12 месеци затвора, одбија да једе и тиме озбиљно угрожава своје здравље, будући да од своје 15. године болује од дијабетеса типа 1.

"Романино хапшење изазвало је велики шок међу њеним најближима, али и међу пријатељима, будући да је нико ни у лудилу није повезивао са криминалом. Крађе које су она и њен партнер Филип починили биле су ударна тема у свим аустралијским медијима, а Романа је била свесна да ће вест о њеним криминалним радњама брзо доћи и до Србије", прича извор.

 

"Откако је осуђена на затворску казну не напушта је грижа савести, која се меша са тугом и стидом јер је својим поступком ближње ставила на стуб срама. Због свега тога је пала у тешку депресију, па мало једе и још мање спава. Ако и нешто поједе, то није довољно, будући да се годинама бори са дијабетесом", објашњава извор и истиче да је Романино стање све горе.

"Све до сада се није десило да угрожава своје здравље, то јој је било на првом месту. Тиме је јасно колико су затвор и јавна осуда утицали на њу. Једино о чему размишља су њени најближи, а страх да ће је се сви одрећи само погоршава њено стање. Ако и заспи на неколико сати, заспи у сузама. У сузама се пробуди и све је слабија. Превише је везана за породицу и свесна је да ће тешко надокнадити бол који им је нанела", прича извор и открива да најближи на све начине покушавају да је охрабре.

"Иако су њени најближи скрхани болом због хапшења, више их боли што за сада не постоји могућност да је виде. Плаше се да ће наудити себи и да неће престати да се уништава док не види бар неког члана породице. Колико год да су љути, њихова је и воле је. Желе да прегура затворску казну и нема сумње да ће дати све од себе да дођу до ње. Сазнање да је у депресији и да одбија оброке теже је од сваке срамоте коју осећају и неће дозволити да се њиховој Романи догоди било шта лоше", закључује пријатељ породице Романе Панић.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мав

29.06.2020 12:05

Остаје јој само САМООДБРАНААА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

29.06.2020 12:19

Нека се учлани у владајућу партију и краде без страха да ће одговарати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

29.06.2020 13:27

Да је остала радити на пијаци , удала се за какву сиротињу и родила неколико дјеце не би сада плакала у Аустралији. Да је ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

29.06.2020 20:44

Није плакала када је крала.Лопова ми уопсте није зао.

Name

Недјо

08.07.2020 17:23

Нека су ти зове и здраве, и ти са њима.

ОДГОВОРИТЕ