Romana ne jede, spava i budi se u suzama, porodica u strahu da ne naudi sebi!

Pevačica Romana Panić uhapšena je sa dečkom Filipom Mrkajićem u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, a zbog situacije u kojoj se našla već danima je, navodno, u teškoj depresiji.

Zabava 29.06.2020 | 13:04
Romana ne jede, spava i budi se u suzama, porodica u strahu da ne naudi sebi!

Izvor blizak njenoj porodici za domaće medije kaže da ona, otkako je osuđena na 12 meseci zatvora, odbija da jede i time ozbiljno ugrožava svoje zdravlje, budući da od svoje 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

"Romanino hapšenje izazvalo je veliki šok među njenim najbližima, ali i među prijateljima, budući da je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima, a Romana je bila svesna da će vest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije", priča izvor.

 

"Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom", objašnjava izvor i ističe da je Romanino stanje sve gore.

"Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna je da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela", priča izvor i otkriva da najbliži na sve načine pokušavaju da je ohrabre.

"Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše", zaključuje prijatelj porodice Romane Panić.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mav

29.06.2020 12:05

Ostaje joj samo SAMOODBRANAAA

ODGOVORITE
Name

Direkt

29.06.2020 12:19

Neka se učlani u vladajuću partiju i krade bez straha da će odgovarati.

ODGOVORITE
Name

RASPUCHIN

29.06.2020 13:27

Да је остала радити на пијаци , удала се за какву сиротињу и родила неколико дјеце не би сада плакала у Аустралији. Да је ...

ODGOVORITE
Name

MM

29.06.2020 20:44

Nije plakala kada je krala.Lopova mi uopste nije zao.

Name

Nedjo

08.07.2020 17:23

Neka su ti zove i zdrave, i ti sa njima.

ODGOVORITE