И Мики Мећава позитиван на корону!

Мики Мећава заражен је корона вирусом и тренутно лежи на Инфективној клиници у Београду.

Забава 04.07.2020 | 14:46
И Мики Мећава позитиван на корону!

Како сам тврди јако је забринут за своје здравље, јер спада у ризичну групу грађана, али и посебно изреволтиран неодговорним понашањем људи.

 
 

"Не могу да верујем да ме је закачило, позитиван сам и ево ме на Инфективној клиници, ту сам већ четврти дан. Био сам у Прокупљу, отишао сам у село мотором сам, и тамо сам добио јако високу температуру 39.5. Доле сам прво урадио тест крви, али ми је показивао да сам негативан и чак сам урадио рендген плућа и он је био чист. Међутим температура се наставила, а у међувремену ми ни крвна слика није показивала да сам добро и зато сам отишао на скенер плућа који је показао да нешто није у реду. Зато бих посаветовао све да иду на скенер јер је он проверен" каже Мики и додаје да се већ данима осећа лоше:

"Врло сам лоше не знам да ли сам сад у неком пику. До пре неки дан било ми је онако промењиво, али сад ми је тешко да причам, исцрпљен сам и примам терапију. Променило ми се чуло укуса то је нешто невероватно, не могу да објасним. То је оно не дај боже никоме, поједем нешто као рецимо хлеб а има ми укус као да пијем морску воду. Само те тера да повраћаш. Данас сам открио да ми рецимо слатко прија, па мед могу и рецимо чоколадно млеко. Врло сам забринут јер сам и у ризичној групи због проблема са аритмијом и година, мислио сам у почетку да ћу то кући све прележати, међутим са доктором сам се консултовао и он ми је рекао нема играња, нема кући, него овде уз одговарајућу терапију ћемо то да пребродимо."

Мики Мећава објашњава да је јако киван на људе који су неодговорни и који не схватају озбиљност ситуације.

"Верујте да немам снаге да причам, поруку да напишем, толико сам изморен, али желим већ неко време да апелујем на све да схвате ово озбиљно. Много смо се опустили, ово није прошло. Морамо то да схватимо, посебно омладина. Гледам сваки дан шта раде, грле се, љубе, никоме не треба веровати тренутно. Знам пар људи на које се сумља да имају вирус али неће да иду код лекара. То је безобразно, зато апелујем на све да схвате да ово уопште није игра" забринуто поручује Мећава.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар