Одузета опрема за лабораторију за производњу дроге

 Службеници Полицијске управе Добој ухапсили су лице чији су ницијали С.С. код којег је током претреса на подручју града Добоја и општине Петрово пронађена опрема за инсталацију лабораторије за узгој индијске конопље, као и одређена количина различите дроге и опреме, саопштено је из ове управе.

Република Српска 07.07.2020 | 10:29
Одузета опрема за лабораторију за производњу дроге

Током јучерашњег претреса куће, објеката и аутомобила које на подручју Петрова и Добоја користи наведено лице, пронађена је и одузета наведена опрема, мобилни телефони, 22,76 грама марихуане, 0,488 грама спида, осам сјеменки индијске конопље и други предмети.

Лице С.С. ће, након извршене криминалистичке обраде уз извјештај о извршеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет дроге, бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Активност су реализовали службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Добој два и Полицијске станице Петрово.

(Срна) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ратко

07.07.2020 10:51

Хало људи, 0.488 грама!!!! Ако није стампарска греска овај је некоме ко ваља на велико остао дузан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови покрет

07.07.2020 11:25

Потребно је људе едуковати да "нема хљеба без мотике" и да улазак у овакве дјелатности унистава цитаве породице. Долази до урусавања система у породици. Нико нормалан никада се не би требао бавио диловањем и узгојем дроге. Проблем је сто су ти људи навуцени на дрогу, постају наркомани и улазе у зацарани круг из којег теско могу изаци. Такодје је потебно да друство схвати да су то најцесце болесни људи који требају помоц, ако треба и преваспитавање и подрску да поцну да зарадјују новац на постен нацин. Уз Бозију помоц све се мозе превазици и изаци на прави пут! Зао ми је сто људи одаберу погресан пут, могу замислити како је њиховим породицама, које су осрамоцене, зигосане, изморене борбом са наркоманима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

07.07.2020 13:12

Јесте , ево питај Холандјане убило их је то сто сви саде по куцама . Балкан је Балкан , био и остаце .

Name

Крко

07.07.2020 11:32

Опет и опет, конопља није дрога! Али, шта вриједи то понављати буздованима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉИЦА

07.07.2020 21:03

ХЕЈ ЉУДИ ИМАЛИ КОД ВАС КОРОНЕ.! ВИ НАСТАВЉАТЕ СА ПРОИЗВОДЊОМ.

ОДГОВОРИТЕ