Романин дечко прокоцкао велике паре,дуговао зеленашима, породица продала све да га спасу!

Филип Мркајић, дечко Романе Панић, одрастао је у изобиљу, али се то променило оног тренутка када је огрезао у коцку. Због њега је, сазнајемо, његова породица која је била једна од имућнијих у Београду, запала у финасијске проблеме.

Забава 12.07.2020 | 13:11
Романин дечко прокоцкао велике паре,дуговао зеленашима, породица продала све да га спасу!

Покојни отац певачициног дечка био је принуђен да распрода све златаре у у главном граду, као и већину некретнина како би покрио његове дугове према зеленашима од чак 830.000 евра.

Велику буру у јавности изазвала је информација да су певачица и њен партнер, агент за некретнине, ухапшени у Аустралији због пљачке банкомата. Од тада приче о Романином, али и о Филиповом животу испливавају на површину и све су скандалознији. Након нашег сазнања да је Мркајићев отац преминуо недавно управо због бриге за сина кога није видео пет година, сазнали смо и да је његова породица прошла праву голготу, а разлог су огромни дугови.

Како сазнајемо од нашег саговорника блиском Мркајићима, Филип је још као тинејџер упао у лоше друштво и од тада датирају њихови проблеми. Он има и рођеног брата Александра, који је одувек био узоран младић и сушта је супртоност њему.

Мркајић је рано почео да се коцка, али је захваљујући утицајним родитељима и њиховим везама и парама успевао да се исчупа из тога. Све док једног дана није дошао и саопштио оцу Зорану да мора што пре да плати 830.000 евра или ће имати озбиљне проблеме. Породица је тада била упућена да су му зеленаши за петама и да може да изгуби главу врло лако, па су се одлучили за крајње потезе. Продали су све златаре у Београду, али и поред тога што је њихов бизнис имао огромну вредност, од тога нису успели да врате цео дуг. Тада су се одлучили на још радикалнији потез и продали све некретнине које су имали у престоници, осим куће у којој су његови родитељи остали да живе.

Мркајић је након свега отишао у Италију где је највише боравио, јер његова породица има стан у Милану, који се једва успели да сачувају од зеленаша. Тамо је трговао свиме што је могло да му донесе лаку и брзу зараду, а једно време је чак био у бизнису и са криптовалутама. То су дигиталне, виртуелне валуте, дигитални новац који омогућава онлајн куповину. Постоје само на интернету и нису под контролом банака и влада држава и постоји преко хиљаду криптовалута, од којих су најпознатије Битцоин, Етхереум, Риппле, Битцоин Цасх, Литецоин... Прича се да и у том бизнису ниј ебио поштен, али га нико није хватио. Сад је у Аустралији осуђен на годину и по дана затвора, док је Романина казна 12 месеци с тим да два мора да проведе у ћелији.

Извор: Курир.рс Фото: 

Коментари / 0

Оставите коментар