Италијани бијесне због њене торбице

Оливиа Паладино, дјевојка италијанског премијера Ђузепе Контеа, изазвала је бес у јавности након што је усликана како носи скупоцијену Хермес торбицу.

Забава 13.08.2020 | 18:36
Италијани бијесне због њене торбице

Медији су пренијели да торбица, коју је Оливиа држала у руци док је шетала са Контеом, кошта вртоглавих 80.000 евра, због чега су грађани са правом поставили питање "ко финансира њено модирање?" и да ли јој се торбице купују од пара грађана.

Било је и оних који су стали у њену одбрану, коментаришући да је Оливиа богата насљедница и да њен отац држи чувени хотел у центру Рима, да јој је мајка позната шведска глумица и пјевачица, те да је скупоцијену торбицу сигурно и сама могла да приушти.

На то је убрзо стигао одговор критичара, који су истакли да је Оливијин отац Цесар Паладино недавно поднио жалбу на пресуду која је донијета након што је признао кривицу на оптужбе за проневјеру. Он је оптужен да је у периоду од 2014. до 2018. године у џеп ставио два милиона евра од туристичких такси. Многи су приметили да је та вијест у медијима прошла "испод радара", те констатују да је и "таст имао користи од премијера".

Како истичу, не само да се вијести о Паладиновим "злодјелима" не појављују у медијима, већ је за мандата Контеа омогућено изгласавање закона којим би Паладинов криминални досије био "очишћен".

Како су писали нападајући оца Контеову дјевојку и њеног оца, измјеном закона порески преступ је сведен на ниво прекршаја, и за њега не може бити одређена затворска казна. На тај начин је, сматрају грађани, Конте помогао да "његов таст не одговара довољно за дјело које је починио".

(Телеграф.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Михајло

13.08.2020 17:25

Није то ниста, само да видите насе, назови политицаре и њихове даме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

13.08.2020 18:02

Ми такве ствари овдје не гледамо одавно и не давамо им значај.Ситница.

ОДГОВОРИТЕ