Не дугујем 500.000, дугујем милион!

Дарко Лазић се осврнуо на приче да му је наводно одузет ауто, да га наводно јуре каматаши, као да је наводно унајмио обезбеђење, јер се наводно плаши за личну безбедност. Сада се огласио па открио шта је истина.

Забава 21.09.2020 | 21:09
Не дугујем 500.000, дугујем милион!

"Обезбеђење ми никад није требало, нити сам икад имао обезбеђење. Ја сам човек који је нормалан. Ником у животу скривио нисам. Ок, пише се да дугујем. Дугујем. Писало се да дугујем 500.000. Не, дугујем милион. Боље да кажем да дугујем, него да ми траже паре на зајам", рекао је Лазић

Дарко истиче да је променио живот након саобраћајне несреће, а операцију смањења желуца је препоручио.

"Велика промена, мени је доста лакше. Да сам знао да је операција добра по мене, да се овако осећам, одавно бих то урадио. Заиста бих препуручио сваком. Ја сам доста свој живот променио и више не пијем лекове за притисак. Нормалније живим и све. Шта једем? Супице, пире кромпир. Све што је кашасто и лако за варење. Ја слаткише никад нисам ни јео, ни не волим. Алкохол нисам избацио. Све и да хоћу, не могу да попијем пуно. Не подноси желудац. Жив сам човек, зашто не бих попио. Ништа није забрањено у животу", истиче певач.

Извор: Курир.рс /деТоxиц Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар