Спријечили су га да освоји Њујорк, зато сада Новак има још већи мотив да узме Ролан Гарос!

Сви који су испратили завршницу овогодишњег УС опена и блиједо финале Тим - Зверев сагласни су да би Новак Ђоковић без икаквих проблема дошао до трофеја у Њујорку, четвртог у каријери, да није било сада већ чувеног избацивања с америчког гренд слема због тога што је лоптицом погодио линијског судију.

Тенис 25.09.2020 | 16:19
Спријечили су га да освоји Њујорк, зато сада Новак има још већи мотив да узме Ролан Гарос!

Тај, по мишљењу многих, неоправдано строг потез организатора УС опена додатно је мотивисао Новака, који је у међувремену освојио Мастерс у Риму и сада жели да исту ствар уради на Ролан Гаросу, гренд слему на којем је успио да тријумфује само једном - 2016. године, а који почиње у понедјељак!

А ако вјерујете у Ђоковића, то може и да вам се исплати, јер је у Моззарту квота да Србин осваја овогодишњи Ролан Гарос 2,60, што значи да ћете, ако на овај исход уплатите 100 КМ у Моззарту и то се и деси, подићи 260 КМ.

Више због традиције него тренутне форме, први фаворит у Паризу је Рафаел Надал, човјек који је већ 12 пута био најбољи на једином гренд слему који се игра на шљаци. Ипак, Шпанац је у Риму испао у четвртфиналу од Шварцмана, и показао да је далеко од идеалне форме. Квота да ће Надал узети трофеј је 2,20.

Освајач УС опена Доминик Тим је трећи фаворит и једини, поред Надала и Ђоковића, којем се дају реалне шансе за побједу - на њега је квота 3,70.

Далеко иза су Циципас (20), Зверев и Медведев (25), Вавринка (35), Беретини и Шварцман (50)…

Наравно, не треба ни подсјећати да и Ђоковић и Надал имају додатни мотив за освајање гренд слема због ситуације на вјечној листи освајача ових, најјачих тениских турнира: Федерер је први са 20, Надал други са 19, а Ђоковић трећи са 17 тријумфа. Сада вам вјероватно квота у Моззарту на српског аса звучи још примамљивије.

Љубитељи тениса неће заборавити ни на женски део жријеба на Ролан Гаросу, тамо је ситуација неизвјеснија, па су и квоте веће: на Симону Халеп квота је 4,00, на Мугурузу 8,00, на Серену Вилијамс и Азаренку 12…

Уосталом, погледајте све квоте кладионице МОЗЗАРТ за освајаче Ролан Гароса

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар