ПДП: Док је ове власти биће и разних Каргановића!

"Док је ове власти, јасно је да ће бити и разних Каргановића", поручили су из ПДП.

Република Српска 30.09.2020 | 14:47
ПДП: Док је ове власти биће и разних Каргановића!

"Чињеница да је Стефан Каргановић, који је од Републике Српске добио више милиона КМ народног новца, шетао слободно након подношења кривичне пријаве против њега и на крају још тужио Републику Српску је поражавајућа и срамотна", саопштено је из ПДП.

Партија демократског прогреса је још прије неколико година указивала на тзв. Каргановићеве пројекте, који ни на који начин нису промовисали Српску, него су служили да се милиони из буџета ставе у Каргановићеве и ко зна још чије џепове. 

Из ПДП подсјећају да је иста особа била један од пројектаната громозорног пројекта власти прављења списка државних непријатеља на којем су се налазили сви који су указивали на пропусте власти, критиковали или из било којег другог разлога нису били подобни. 

"Режими ствара, користи и троши разноразне сумњиве ликове, али је поразно што не презају ни од тога да њиховим недјелима покушавају упрљати и Републику Српску и што преко њих годинама пустоше буџет", наглашавају у саопштењу.

Каргановић и слични су само персонификација лоше власти, али као што дође крај дјеловању таквих особа, увијек дође крај лошој владавини, ненародном режиму и саможивим „лидерима“, истакли су у ПДП.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Расуло

30.09.2020 13:06

Правосуђе је потпуно демолирано а полиција ради искључиво по налогу из врха.Па овог преваранта Каргановића сам видио пријеможда неких десет мјесеци у строгом центру Бања Луке.Каква црна потјерница за њим!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домацица Радојка

30.09.2020 13:53

Ако има каквих неправилности треба их пријавити насему Драги из МУП-а РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

30.09.2020 15:16

Није проблем у томе што је тужио РС,проблем је што ће тужба и да прође и добиће још лове са наше грбаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

30.09.2020 17:47

Погледајте му само фацу, лопов на квадрат....

ОДГОВОРИТЕ