Ухапшен мушкарац који је прогонио Розгу!

Општинско државно тужилаштво у Сплиту подигло је оптужницу против Д.Ц. (53) и затражило од суда да прихвати њихов кривични налог, а због ухођења певачице Јелене Розга која је непознатог мушкарца и пријавила.

Забава 21.10.2020 | 16:40
Ухапшен мушкарац који је прогонио Розгу!

Реч је о држављанину Хрватске који живи у Немачкој, а због наметљивог понашања према Јелени тражи се да се Драгану Ц. одреди 6 месеци затвора, условно две године.

Како стоји у оптужници, десет година старији мушкарац терети се да је од 13. августа 2019. године до почетка септембра 2020. године, преко свог мејла и разних профила на друштвеној мрежи Инстаграм слао непримерене поруке на Розгин мејл и Инстаграм.

У тим порукама наводно је инсистирао да се њих двоје морају дружити, исказујући јој велику приврженост, а слао је и поруке у којима је инсинуирао да њих двоје имају љубавну везу.Такође, отворено је говорио да жели са њом да има интимне односе.

Певачица је, наравно, након што је добила овако гнусне и небулозне поруке, одбила сваку комуникацију с њим. Но, он је наставио у "свом ритму", слао јој је своје фотографије и фотографије себе како вози свој "ауди", а нудио јој је и да иде у одређене сплитске радње у којима је он оставио поклоне купљене специјално за њу.

Средином свгуста ове године појавио се на кућним вратима популарне певачице, где је више пута звонио у нади да ће му отворити, а како би јој показао да је озбиљан, фотографисао се испред улаза у њезину зграду, и то да се види њезино име, а онда јој је те фотографије и послао.

Наставио је и у наредним данима да јој шаље безброј порука у којима је упорно наглашавао да жели са њом имати блиску везу и интимни контакт.

Кад је крајем августа 2020. видео да је она на Инстаграму објавила фотографију са Перистила, где је била са друштвом, најавио јој је у порукама да ће доћи, што је и направио, те јој се обратио. Ужаснута певачица одбила је да комуницира са њим и тражила да је остави на миру и више не узнемирава. Па је тако све пријавила полицији. 

Похотни гастарбајтер на испитивању је казао да је тачно све што је певачица казала, те да јој се први пут обратио 2017. године преко Фејсбука.

Потврдио је све наводе из кривичне пријаве, рекавши јој да сад зна и види да певачица не жели контакт са њим. Рекао је и да је очигледно имао погрешан утисак, те да је спреман да престане да се понаша тако.

Уколико Општински суд прихвати кривични налог ОДО-а и ако се окривљени не буде жалио на њега, тада ће постати правомоћна предложена условна казна. Ако, пак, он буде приговарао, тада ће се ићи у суђење и у том случају ОДО тражи да га суд казни с осам месеци затвора, условно три године.

Подсетимо, Розга нам је, приликом недавног боравка у Београду, рекла да су је уходила два човека.

"Страшно... Није један, два су била. Ех, да је један, досадно би било да је један. Није ми било свеједно, али сам имала друштво које ми је помагало и долазили су увече код мене, када сам шетала са Рингом (њен пас, прим. аут)", испричала је она и додала да се ноћу окреће, не би ли проверила да ли се неко шуња иза ње. 

Извор: курир.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар