"Одмах ћу те прогласити за свеца!"

 Синиша Михајловић је пред утакмицу Болоње са Беневентом открио је да је пре неколико дана разговарао са папа Фрањом, врховним поглаваром римокатоличке цркве.

Фудбал 12.02.2021 | 09:46
"Одмах ћу те прогласити за свеца!"

Испричао је Синиша Михајловић Италијанима да је прошлог понедаљка са папом разговарао чак три сата. Иначе, у просеку са папом разговор траје 15 минута.

- Дивно искуство. Провели смо три сата заједно, он је диван. Обично са папом проведете 15 минута, не више. Био је то диван разговор са људима који су превазишли бројне проблеме, који вам дају снагу, из лошим искуства проналазе нешто добро - открио је Синиша, а преноси Газета.

Потом је српски тренер све насмејао.

- Када ме је видео папа ми је рекао: "Одмах ћу те прогласити за свеца". Питао сам га зашто? Рекао ми је: "Јер си довео и ташту". Био сам са супругом и таштом. Он је веома мудар човек, обожава фудбал.

Михајловић је и раније као играч и тренер упознао претходне поглаваре католичке цркве.

Синиша се нада да би навијачи ускоро могли да се врате на терен.

- Размишљам о томе када ће бити први меч са навијачима. Можда ћемо бити први клуб са навијачима. Уз тестове и вакцине није немогуће.

(Курир спорт)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ПЕДЈА НОВИ САД

12.02.2021 08:54

СИНИША КАТОЛИЧКИ СВЕТАЦ..... ПРИЈЕ СТЕПИНЦА.... ТАЈ РВАТ ЋЕ СЕ НАЧЕКАТИ..... СВЕТАЦ СИНИША ИЗ БОРОВА, А ТАЊГА И ВОРКАПИЋ, БИСКУПИ БАРАЊСКИ И СЛАВОНСКИ...... ЗБОГОМ ПРАВОСЛАВЉЕ.....ТРИ ЈЕРАРХА КАТОЛИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

12.02.2021 09:27

Синиша код папе хахахаха тај мрзи све несрпско

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

12.02.2021 11:02

Знаци путуј игумане,само да те се рјеси и светац цес постати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репрезентација

12.02.2021 11:08

...Ватикана...Дон Синисха Мицхаеловитз!

ОДГОВОРИТЕ