Детаљи несреће: Намјерно се залетио у башту кафића

Тужилаштво Брчко дистрикта предложило је суду одређивање притвора за 24-годишњег Ч. Е., осуњиченог да је аутомобилом улетио у башту угоститељског објекта у Горњем Рахићу код Брчког, након чега је побјегао са мјеста несреће.

Босна и Херцеговина 18.05.2021 | 15:55
Детаљи несреће: Намјерно се залетио у башту кафића

Тужилаштво Брчко дистрикта отворило је истрагу против Ч. Е. због сумње да је 16. маја ове године у алкохолизованом стању аутомобилом Голф ИВ дошао до угоститељског објекта Ашчилук у Горњем Рахићу, гдје је у друштву К. З. у башти пред објектом сједило више особа.

"Сумња се да је потом аутомобил паркиран у близини нагло стартао и у намјери да усмрти К. З. великом га брзином усмјерио ка оштећеном нанијевши му ударом возила лаке тјелесне повреде. Истовремено је изазвао непосредну опасност по животе Л.М., Р.А., М.А. и других особа које су сједиле за истим столом, док је Ш.К. нанио тешке тјелесне повреде опасне по живот усљед којих је током ноћи преминуо", наводи се у наредби о провођењу истраге.

По јучерашњој предаји Тужилаштву Брчко дистрикта обављено је испитивање осумњиченог, а због опасности да ће довршити покушано кривично дјело и утицајем на свједока ометати кривични поступак тужилаштво је данас предложило Основном суду дистрикта да осумњиченом одреди притвор.

У наредна 24 сата суд би требао донијети одлуку по овом приједлогу, док у међувремену Тужилаштво и Полиција дистрикта интензивно настављају прикупљање доказа за кривично дјело убиство - у покушају и тешка кривична дјела против опште сигурности људи и имовине.

(Клиx)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Машала јуначино

18.05.2021 18:14

Јел то један од оних брадатих у скраћеним панталонама починио? Гази слободно ако су твоји, цијела РС ће да те подржи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кун'-фу Панда

18.05.2021 20:56

Е вала бас...

Name

Да али

19.05.2021 08:30

Немозе цијела РС мрзити непознате људе. Само они дресирани

Name

На

18.05.2021 18:43

дузи временски период битангу у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

´˘`˘°

19.05.2021 07:46

Има Казнено-поправни завод, па ће тамо њега мало да уразуме да не смије газити друге људе.

ОДГОВОРИТЕ