Марина изгледа све боље, син Лаћа објавио слику и одушевио пријатеље!

Текстописац Марина Туцаковић већ годинама уназад води тешку борбу са канцером, а њено стање је последњих месеци стабилно. Она се повукла из јавног живота, а њене фотографије повремено објави син Милан Лаћа Радуловић, што је учинио и сада.

Забава 18.05.2021 | 21:17
Марина изгледа све боље, син Лаћа објавио слику и одушевио пријатеље!

Наиме, Лаћа, је на свом Инстаграм налогу објавио нову фотографију Марине, која дотерана и стилизована седи.

- Наздравље, мајко - написао је брижан син, а онда су уследили бројни коментари.

Дара Бубамара, Саша Видић, Жељко Самарџић и многи други из света познатих одушевили су се Марининим изгледом, те јој у коментарима послали љубав и подршку.


Подсетимо, хитмејкерка је у марту ове године искрено причала свом здравственом стању и открила да јој је у борби с раком највише помогао лек који јој је припремило сестринство из манастира "Раваница". Марина тврди да ови алтернативни лекови позитивно утичу на њен организам, па се нада да ће следећи лекарски прегледи да покажу само позитивне резултате.

- У последње време сам набацила неколико килограма. Добро се осећам и надам се да ће прегледи да покажу да све иде набоље. Знате ви мене, не одустајем и борим се. Од терапија сам свашта узимала до сада. Нешто ми је помагало, нешто није. Верујем да сваки организам другачије реагује на лекове и то је нормално. Слушала сам о разним чудесним излечењима, а ја нажалост нисам нешто претерано дисциплинована, па су ме те приче некако смарале - рекла је Туцаковићева тад за "Свет", преносе медији.

(Република.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар