Написала јој највеће хитове а она јој дугује паре!

Текстописац Љиљана Јорговановић, сарадница покојне Марине Туцаковић, недавно је испричала да јој Светлана Цеца Ражнатовићева дугује новац .

Забава 24.04.2024 | 18:44
Написала јој највеће хитове а она јој дугује паре!

- На албумима Светлане Ражнатовић радила сам од 2000-2016. године и коаутор сам великог броја њених песама. Никад нисам потписала ниједну сагласност нити уговор да се те песме поставе на Јутјуб каналу Светлане Ражнатовић и дигиталној дистрибуцији Цеца Мјузик. Сва моја ауторска дела објављена су на том каналу и дигиталној дистрибуцији без моје дозволе, од чега нисам зарадила ниједан једини динар, а оно што добијам од Сокоја годишње не вреди ниједну пристојну вечеру. Упркос томе сматрам да све може да се реши на цивилизован и праведан начин - навела је Јорговановићева.

Подсетимо, Светлана Цеца Ражнатовић се похвалила како је добила на суду бившег сарадника Александра Милића Милија и да су по пресуди њих двоје од сада сувласници фонограма над њеним албумима.

Међутим, одмах се тада огласио Милијев адвокат, који је поручио да спор није готов, суђење се наставља, али је у изјави поменуо и друге ауторе које је наводно Цеца оштетила.

- Грубо су повређена права не само мојих клијената већ и осам других аутора који су створили ту каријеру, као што су Доца Иванковић (четири албума), Љиљана Јорговановић и многи други - навео је адвокат Милан Јакшић.

Aleksandar Milić Mili, Ceca RažnatovićФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Цецин тим поручио: Чекамо окончање судског процеса

Поводом ове теме питања смо послали ПР тиму Светлане Ражнатовић који нам је тада одговорио:

- Хвала на упиту. Цеца се неће оглашавати овим поводом док се не оконча судски процес.

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дајте

24.04.2024 22:17

Наравно да се неће оглашавати.....морал јој је јача страна ...

ОДГОВОРИТЕ