Стоја пукла 100.000 евра на пластичне операције!

Певачица Стоја Новаковић (51), познатија као Стоја, према писању домаћих медија је потрошила 100.000 евра на пластичне операције.

Забава 30.04.2024 | 18:34
Стоја пукла 100.000 евра на пластичне операције!

Стоја је, иначе, дуго водила битку са вишком килограма, а сада се може рећи да је довела линију до савршенства.

Ишла на липосукцију

Певачица је, ишла на липосукцију, али је све што је радила да побољша изглед било контрапродуктивно зато што обожаваоци нису хтели да је чују за њу као тамо неку мршавицу јер су навикли да је онако народски здрава и једра и да на њој све пуца.

- Једно време сам била смршала, нисам јела ништа. Била сам гладна. Пила сам сокове све време. Имала сам савршену линију, сада већ давне, 2003. Променила сам лични опис, али људи ме нису прихватили. Тада су почели да ме пљују. Говорили су да сам никаква. После сам се опет предала храни да им угодим - рекла је Стоја недавно за Републику.

Stoja NovakovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК.РС

Иначе, певачица је недавно је проговорила о естетском захвату лица које је радила у Турској, а причало се да је за операције дала 100.000 евра.

- То је познато код мене! Када се мењам, мењам све! У Турској сам провела 10 дана и 2 месеца опоравка. Још увек ме боли, била сам непокретна 3-4 дана, срећа што је мој друг ишао са мном. Била сам 9 и по сати у вештачкој коми. Не бих о цифри, али ту је негде. Кад кажеш Турска, сви знају да није баш јефтино и једноставно, али ја сам презадовољна - рекла је Стоја.

(Курир.рс/<а хреф="хттпс://www.блиц.рс/забава/наса-певацица-дала-100000-евра-на-операције-ја-кад-се-мењам-мењам-све/р26г9нт" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар