ПОЧЕО ЛОВ НА ТЕОДОСИЋА: Да ли је Звезда опција?

Милош Теодосић напушта сигурно екипу Виртуса ове сезоне.

Кошарка 26.06.2021 | 16:11
ПОЧЕО ЛОВ НА ТЕОДОСИЋА: Да ли је Звезда опција?

Било је то познато још када је клуб објавио информацију да је тренер Александар Ђорђевић добио отказ. Сјајни кошаркаш не треба да брине за будућност, јер га тражи велики број клубова у Европи.

Да ли је повратак у Црвену звезду опција, показаће наредне недеље.

Плеј српске кошаркашке репрезентације има клаузулу у висини од 250.000 евра, у уговору са Виртусом. Временски Италију може да напусти до 10. јула. Засад, за Теодосића су највећи интерес показали ЦСКА из Москве и Ефес из Истанбула.

У Русији је Теодосић играо од 2011. до 2017. године, а са московским клубом има и освојену Евролигу 2016. године. Богат уговор чека га и у Турској, јер би у Ефесу могао да замени Васу Мицића, којем после лета предстоји селидба у НБА лигу.

Прича о могућем доласку у Црвену звезду није актуелна, али би могла да буде активирана у наредним недељама уколико Милош Теодосић покаже амбицију да заигра у клубу за који је небројено пута рекао да га воли.

Машта међу навијачима црвено-белих расте, посебно што је позиција плеја упражњена одласцима Волдена и Хола, а трансфер Стефана Јовића још није реализован.

(Курир-спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар