Симке типовао Љупкин стан због освете?!

Први на листи осумњичених за пљачку да је "типовао" недавно обијени и опљачкани стан певачице Љупке Стевић у Београду је њен бивши дечко полицијски генерал Драгиша Симић, тврде београдски медији, позивајући се на оперативна сазнања.

Забава 21.07.2021 | 21:28
Симке типовао Љупкин стан због освете?!

Наиме, стан познате певачице опљачкан је док је она била у Црној Гори, где је имала раније уговорене наступе. Када се вратила, сачекала ју је општа преметачина. Сумња се да је провалник у њен стан ушао кроз прозор, који је претходно разваљен, а из стана је однето 10.000 евра и златни накит.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/19/10/2651481_љупка_фф.јпг?вер=1626853486" алт="Љупка Стевић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ФОТО

- Одређени оперативни подаци показују да је стан типовао управо Симић. Ако се тако нешто покаже као тачно, онда је извесно да је реч о освети, пошто је познато у каквим су односима он и Стевићева и шта им се дешавало током претходних година. Постоје индиције и да Симић сматра да му Стевићева дугује новац - тврди извор.

Љупка ће ићи у полицију у петак, када ће бити и на полиграфу како би била потврђена сва сазнања у вези са догађајем који је оставио дубок траг на певачицу.

Она није желела да превише коментарише за њу трауматично искуство.

- Нећу то да коментаришем. Разумите ме, не знам где ми је глава. Данима не могу себи да дођем. Тешко ми је да се носим са целом овом причом, ништа горе није могло да ми се догоди, поготово што ово није први пут. Хаос ми је направљен од живота, све су ми однели што сам имала. Хвала богу само да ми је још глава на раменима - кратко је прокоментарисала певачица.

Љупка Стевић и њен бивши партнер Драгиша Симић нашли су се у епицентру интересовања медија када је <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3532695/љупка-стевиц-полупала-аута-бивсем-децку-заврсила-на-вма-на-усивању-а-ево-како-изгледају-разлупана-кола-видео" таргет="_бланк" рел="ноопенер">певачица разлупала његова два аутомобила. Наводно, разлог је било Симићево неверство.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/09/17/12/2326753_унтитлед1_фф.јпг?вер=1626853671" алт="Љупка Стевић, бушење гума" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН<бр />(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар