Мирјана Карановић позирала као од мајке рођена

Позната глумица годинама уназад ужива на црногорском приморју, тачније на Ади Бојани гдје се налази једна од најпозантијих нудистичких плажа у региону

Забава 26.07.2021 | 07:01
Мирјана Карановић позирала као од мајке рођена

Познато је да је глумица Мирјана Карановић (64) поборник нудизма и да свако љето бира нудистичке плаже. И до је то до сада било само на причи, овог пута потврдила је све што је до сада било само на ријечи – фотографисала се потпуно гола и ту фотку објавила на Инстаграму.

"Љето и слобода! Залазак сунца! Без филтера и фотошопа", написала је Карановићева у опису фотографије.

Испод овог поста добила је прегршт позитивних коментара попут оних да је она предивна и слободна жена, да је звијезда, да тако раде самоувјерене жене и слично.

И заиста је истина. Мирјана је жена која зна како се ужива у животу, како се трудом могу постићи одлични резултати и да је свако животно доба идеално да се човјек осјећа слободним.

Један од коментара гласи: “Живим за моменте попут ових” и ово би заиста требало да буде лекција свима који се снебивају да из било код небитног разлога уживају у свом тијелу и слободи. Будите своји.

Иначе, Мирјана годинама уназад ужива на црногорском приморју, тачније на Ади Бојани гдје се налази једна од најпозантијих нудистичких плажа у региону.

(СБ)