Драган Брдар предсједник ОО ДНС Козарска Дубица

У Козарској Дубици вечерас је одржана изборна скупштина Општинског одбора Демократског народног савеза, на којој је за предсједника изабран Драган Брдар. 

Република Српска 31.07.2021 | 22:10
Драган Брдар предсједник ОО ДНС Козарска Дубица

Изборној скупштини присуствовао је предсједник ДНС-а Ненад Нешић који је истакао да је странка у октобру 2020. године „разбила страх у Републици Српској“. 

„Сад смо наставили да разбијамо страхове по општинама и градовима Републике Српске. Вечерас смо у Козарској Дубици формирали нови општински одбор и изабрали новог предсједника, господина Брдара, који је са задњег мјеста на листи за одборнике доспио на прво мјесто и човјека који је на локалним изборима освојио готово 2.000 од укупно 3.000 гласова ДНС-а у Козарској Дубици“, рекао је Нешић. 

Он је додао да то показује да ће ДНС у општини бити носилац промијена, које ће се десити 2022. године, те да је сигурно да ће тада та странка имати народног посланика из Козарске Дубице. 

„С обзиром на број делегата и подршку коју ужива Драган Брдар вјерујем да ћемоп 2024. године имати и начелника општине, а то је нужно да би Козарска Дубица вратила свој сјај, изашла из садашњег сивила из којег велики број људи одлази у Европску унију“, рекао је Нешић. 

Он је рекао да је циљ и политика ДНС-а да се у Козарску Дубици и Републику Српску врати младост и додао да вјерује да томе може допринијети новоформирани Општински одбор у Козарској Дубици на челу са Брдаром. 

Новоизабрани предсједник ОО ДНС-а у Козарској Дубици Драган Брдар рекао је новинарима да вечерас изабрани ОО броји 45 чланова а да ће осталих 10 чланова бити изабрани на предлог Предсједништа ОО на сљедећој сједници. 

„Као нови предсједник ДНС-а у Козарској Дубици желим да поручим свим нашим политичким партнерима да ће ДНС у перспективи да води политику дијалога и договора. Спремни смо да свима пружимо руку помирења и да заједно радимо за добробит грађана Козарске Дубице“, изјавио је Брдар.

Он је нагласио да су чланови ДНС-а у Козарској Дубици помало уморни од притисака, пријетњи и уцјена.
 
„Мислим да је вријеме да томе дође крај и да се већ једном бавимо животним темама и по страни оставимо личне нетрепељиости, јер је ово мали град у којем сви знамо ко колико вриједи“, поручио је Брдар. 

Он је истакао да циљ локалне политике мора да буде окупљање око Козарске Дубице и рад у правцу просперитета свих људи који у њој живе. 

Изборној скупштини ОО ДНС-а у Козарској Дубици присуствовало је 220 делегата те странке, потпредсједника, народни посланици и генерални секретар ДНС-а.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

К.Д.

31.07.2021 21:49

Браво Дадо, пуно среће теби и сарадницима. Издржите притиске да нас неко има извући из глиба снсд-овог и оног прелетачког да им не спомињем име

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.08.2021 06:37

Мислис на рудара Бањца? И његову Народну папанску странку?

Name

Је ли

31.07.2021 22:22

Је ли био Бањац,питам за друга!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.08.2021 06:37

Не мозе доци, мора тјесити сефа

Name

Пролетер

01.08.2021 08:14

Бањац је презаузет разваљивањем СНСД-а.

Name

Драги БЛ

31.07.2021 22:54

Брдар прица за себе, нека им је са срецом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

01.08.2021 06:24

Шта значи "спреман сам свима пружити руку помирења"? Да ли и Бањцу, Топићу, Сенади...? Ниси ти Брдару за политике!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

01.08.2021 08:10

НИКОМ НЕ ТРЕБА ВЈЕРОВАТИ, САМО СВЕ МИЈЕЊАТИ НА ИЗБОРИМА А ОВЕ ДОСАДАШЊЕ ИСПИТАТИ ПОРИЈЕКЛО ИМОВИНЕ СВАКУ МАРКУ

ОДГОВОРИТЕ