Љупка је била највећа Ерина љубав и добили су троје деце!

Фолк певач Ера Ојданић у својој каријери био је миљеник многих жена, а како је и сам више пута истицао био је са многим у љубавној романси.

Забава 19.09.2021 | 19:14
Љупка је била највећа Ерина љубав и добили су троје деце!

Ипак, једна жена за коју многи и не знају има специјално место у његовом срцу. У питању је једна Љупка, а Ера је изнео детаље љубави када је имао само 19 година.

Era Ojdanić
фото: Марина Лопичић

"А ево како сам упознао моју Љупку. Морам да ти признам, она је била моја једина и највећа љубав... Добро, добро, све оно остало са женама било је пролазно. То и немам шта да ти причам. Био је Спасовдан, вашар у Степојевцу, постављена шатра, а ја свирам. Окупили смо се ту сви ми сеоски музиканти и свакога четвртка погађамо свирке. Ту смо били ми, стандардна екипа која је свирала испраћаје, вашаре, свадбе... И једног четвртка ту се појави екипа из Јагодине, с којима је била и једна девојчица која свира хармонику. Та девојчица била је моја покојна Љупка", причао је Ојданић у исповести и додао:

Era Ojdanić
фото: Курир

"Знаш како, Љупка и ја смо се упознали то вече и брзо после тога венчали. Имао сам 19 година док је она имала само 16 те 1966. Тада је све то било тако на брзину, упознамо се, почнемо да свирамо заједно и ја се оженим. Оженим се њоме у пролеће, а исте те године у септембру идем у војску. Моја покојна мајка и моја Љупка дошле су ми на заклетву. У Ајдовшчину, у Словенији. Док сам био у војсци 18 месеци, Љупка је остала да живи са мојим оцем и мајком. Е, кад сам 1968. завршио служење војног рока, заједно са мојом покојном супругом направио сам екипу и наставио да свирам. Родитељи смо постали те године, родила се Јасмина, 1970. добијем Милену и 1971. године Драгутина, који је и сада овде, ено за оним столом."

Era Ojdanić
фото: Курир

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар