Северина обајвила снимак са наступа а због овога је пореде са Цецом!

Северина Вучковић је након дуже паузе, одржала концерт у Винковцима пред својом публиком, а како каже, те ноћи је владала посебна атмосфера. Наиме, певачица је објавила снимак са свог наступа где је показала да је она непрестано певала, док је киша лила.

Забава 22.09.2021 | 18:40
Северина обајвила снимак са наступа а због овога је пореде са Цецом!

Северина је све време трчкарала са осмехом на лицу и певала са својим обожаватељима, а када јој је особље на бини понудило да пева под кишобраном, она је то одбила.

– Што је киша више падала, ви сте вили се гласнији. Кажу никад пунији трг, а мени пуно срце. Хвала, драги мој Винковици, требали сте ми – написала је Севе у опису видеа.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Северина (@северина)

Овакав сценарио је већ познат. Наиме, пре Северине је то практиковала Цеца Ражнатовић која је пред 20.000 људи у Љубовији певала без прекида док је киша падала, а како је раније изјавила, то је готово традиција и временске неприлике никада нису биле повод да се дружење са публиком одложи.

Цеца Ражнатовић Инстаграм сцреенсхот

– Од данас сам Додола Ражнатовић, јер призивам кишу. У Љубовији нас није омела уопште, а вечерас смо померили за пола сата. Много ми је драго што је одржан концерт, ја сам рекла да, иако буде било кише, ја ћу због тих људи изаћи на бину и одржати концерт – рекла је Цеца у емисији „Премијера”.

(24седам.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

милф

22.09.2021 17:53

Њен најбољи снимак је онај са јахте

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

22.09.2021 17:55

Ниста није слагао нити измислио

ОДГОВОРИТЕ