Јубиларан концерт бенда Кербер отказан: Гале позитиван на корону

Познати рок “Кербер” из Ниша, ипак сутра 23. септембра неће одржати концерт на Летњој позорници у Нишу којим је планирано обележавање 40 година рада овог бенда. Како медији преносе, разлог за отказивање је то што је Горан Шепа Гале, фронтмен бенда, позитиван на коронавирус.

Забава 22.09.2021 | 20:31
Јубиларан концерт бенда Кербер отказан: Гале позитиван на корону

– Јесте, то је разлог за одлагање концерта. Сви они који су купили карте моћи ће да уђу у следећем заказаном термину – истакли су организатори.

Како Курир незванично преноси, Гале је вакцинисан против овог вируса.

Група Кербер, АТАИмгес

Уз Галета Кербера у бенду су данас и гитариста Томислав Николић и клавијатуриста Бранислав Божиновић. Ова тројица момака су основала “Кербер” 1981. године која произилази из групе “Топ”. Две године касније освајају публику на Омладинском фестивалу у Суботици, песмом “Мезимац”, а потом снимају албум “Небо је мало за све”, а 1985. године “Ратне игре”. Снимили су шест албума, а 2009. године ПГП РТС снима Керберова сабрана дела.

Како је популарни Гале рекао у најави овог концерта који се одложио, не памти број свирки за 40 година којих су наступали пред публиком, али и да је нека божија милост постојати на сцени толико дуго на овим просторима.

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар