Ђани и Слађа дали велике паре за свадбу сину у лукс хотелу па све отказали!

Слађа и Радиша Трајковић Ђани заказали су свадбено весеље за октобар свом старијем сину Милошу, али су били принуђени да све откажу до пролећа.

Забава 23.09.2021 | 20:23
Ђани и Слађа дали велике паре за свадбу сину у лукс хотелу па све отказали!

Брачни пар је платио све унапред, тачније луксузни хотел где су планирали да направе славље, али ће им новац практично бити заробљен све до маја, за кад су одредили нови датум. Због померања славља највише је жао Ђанијевом сину и снаји, који су желели да уприличе церемонију баш 21. октобра, када су се и у општини заклели на вечну љубав прошле године.

Ову вест одмах је потврдила и Слађа, истичући да јој је жао.

- Тачно је, свадба је била планирана за 21. октобар, али смо морали да је одложимо за мај. Видели смо да се мере затежу, па смо морали све да испоштујемо. Нелогично је да правимо било шта, јер није ту у питању десет или 15 људи, то ће бити велика свадба, много народа. Прво ћемо спремити свадбу за Милоша, па за Марка и редослед остаје исти како смо и планирали - објашњава она, па открива како се одвија трудноћа њене друге снаје, веренице млађег сина Марка.

- Снаја је супер, трудноћа иде како треба, хвала Богу. Млада је, здрава девојка, даће Бог да све буде добро – казала је Слађа.

Подсетимо, Ђанијев син Милош оженио је у октобру 2020. године девојку Нину, а после венчања у општини њихове породице су се окупили у кући на ручку, где није било других гостију. У новембру је Трајковић унука Николу.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/10/21/17/2356787_ддддддс_фф.јпг?вер=1632399034" алт="Радиша Трајковић Ђани" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ТАМАРА ТРАЈКОВИЋ, КУРИР

(Курир.рс/24.седам)

Коментари / 0

Оставите коментар