Менаџер Тање Савић изнео потресне детаље њеног брака!

Певачица Тања Савић била је у браку са Душаном Јованчевићем, са којим је добила два сина, Максима и Ђорђа, а прича о пропадању њеног брака тресла је Србију и регион више од годину дана.

Забава 11.10.2021 | 21:28
Менаџер Тање Савић изнео потресне детаље њеног брака!

Она је у априлу 2020. године пријавила свог супруга, навевши у пријави да је трпела велико психичко и физичко злостављање са његове стране.

Tanja Savić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: АТА Имагес

О траумама које је Тања преживела причао је Тањин бивши менаџер и пријатељ наглашавајући како је Душан заиста био психопата, који је Тању користио само због новца.

"Она и ја смо функционисали као једно, био сам јој ослонац и саветник док Душану није сметало, није смела да писне једну реч, а камоли направи неки погрешан корак, да закасни кући после наступа, а да не причам о неком изласку из куће, живела је као у затвору на Бежанијској коси, колико ноћи сам преспавао у кући коју су рентирали зарад мира јер се плашила да остане са њим сама, молила ме је сећам се и њене дадиље Љиље која је присуствовала свему томе и коментарисала заједно са мном и са Тањом дешавања у том периоду. Верујте ми када сам пре неколико година изнео да је Душан наркоман и да Тању бије нико ми није веровао чак је морала да ме пљуне и лажно оптужи због њега, јер је само морала да клима главом од страха. Он је њу толико онеспособио да то нисам видео, она ми је испричала тешке трауме које има од њега. У Аустралији је једном избацио на улицу усред ноћи, није имала ни телефон, ни ништа код себе, а мучио је женски проблем, замислите која је то животиња од човека, чак је и натерао да искасапи свој врат не би ли скинула тетоважу од момка Неђе, у ког је била заљубљена јако, он то није поднео, па је натерао у Аустралији да под анестезијом скине скалпелом један од хирурга, Тања има огроман ожиљак на врату, ето ако ја лажем погледајте нека вам покаже, нека се закуне у децу да ја лажем", започиње Бане.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/08/22/20/2307033_тања-дусан_фф.јпг?вер=1633972622" алт="Тања Савић, Душан Јованчевић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Он додаје да је то прелазило границе њихове породице те да је Тању муж терао и да се свађа са својим родитељима.

"Психопата је на све то терао, он има хотел на Голд Косту који је годинама породичан и наследио је бизнис од оца заправо ту су се и упознали у том истом хотелу када је Тања на турнеји одсела у истом... жалосно је, има новца с тим што се он изјаснио још онда да му не пада на памет да троши тај новац у Србији па ако Тања не успе са песмом у наредном периоду одвешће је заувек тамо и бити му слушкиња, он се бре стидео што је Тања македонско-ромске националности, рекао је да се стиди њених родитеља што су тамније пути, па верујте ми Тања није родитеље тад ни виђала, ни сестру чак ју је и натерао да прода кућу у Великом Мокром Лугу коју је хтела да адаптира и обезбеди а онда када јој отац то није одобравао са великим разлогом онда је натерао Тању да пљује по својим најмилијима како су јој родитељи безосећајни и како су јој отели кућу, сећате се тога... има свуда заведено јер сам ја тај интервју давао као њен ПР у то време, ја сам радио само по наредбама... жао ми је искрено свега, жао ми је што јој ускратио целу једну деценију и онеспособио је да напредује има луду срећу што је Бог погледао опет има ту глашчину па је снимила добре песме... Ја сам испао човек према њој у сваком смислу никада јој динара тражио нисам јер сам радио из љубави да јој помогнем и драго ми је што се тргла ништа јој не замерам. Жао ми је што нисмо у контакту али и то има своје зашто... Она би данас била на висини Цеце да ме је послушала пре 6 година да се клони наркомана који је узјашио и арчио новац само за опијате. "

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/01/27/08/2443989_тања-савиц-драган-кадиц_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/01/27/08/2443989_тања-савиц-драган-кадиц_фф-с.јпг?вер=1633972608" алт="Тања Савиц, Дусан Јованцевиц, дец 2016" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Драган Кадић

"Никада нећу да заборавим кад смо га јурили до аеродрома после њеног наступа у 6 ујутру украо је сав новац и пасоше дечије и хтео је да побегне па смо звали полицију и тадашњег децка Љупке Стевић "Симића" како би га на аеродрому вратили да га не пусте... Дакле он је планирао то још давно да јој уради, али ето прошле године му је успело то... Хвала драгом Богу, жива је и здрава, деца су сад код ње и нек је Бог чува, она је добар човек и намучена је јако, жао ми је што пролази кроз све то, она то није заслужила... Шта год јој икад затреба ја ћу бити за њу ту и помоћи јој ништа не замерам, луда глава кад слепо волиш, свима нам се то некад десило у животу... Добро је она прошла поред њега, могла је завршити као Маријановић Јелена, јер он кад се уради, а био је урађен увек он не зна ни своје име... Далеко му лепа кућа. Људи су ме молили да је не доводим са њим на наступе београдских сплавова плашили су се јер је био инцидентан и Тања није своја, не одржи наступ како треба нити сме од обожавалава неко да се слика плашили су се сви, јер је једног фана и ударио, а менаџери клуба га нису подносили", прича Ђокић.

Подсетимо, Душан је синове одвео у Аустралију и годину дана им није допустио да виде мајку. Тања је тада покренула поступак за развод брака, и борбу за старатељство. У јуну ове године коначно је успела своје синове да доведе кући, а лет до Београда, као и одлазак од аеродрома до њиховог дома, протекао је веома емотивно уз пуно суза.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/09/22/14/2725653_тањасавиц-1_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/09/22/14/2725653_тањасавиц-1_фф-с.јпг?вер=1633972593" алт="Тања Савић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен/Инстаграм

(Курир.рс/Република)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ово

12.10.2021 15:13

Двоје,не заслузују висе ни секунд медијске пазње.Брак као брак.Био,пропао и ста сада?Оваквих слуцајева је мали милион.

ОДГОВОРИТЕ