Цеца открила која певачица је одбила за дует!

Певачица Светлана Цеца Ражнатовић имала је неколико дуета са великим именима са музичке сцене. Ипак, једна певачица не жели да уради песму са Цецом, иако би многи то волели.

Забава 24.11.2021 | 20:34
Цеца открила која певачица је одбила за дует!

Наиме, Цеца је једном приликом рекла да је у питању њена ћерка Анастасија, која је кренула мајчиним стопама, али своју каријеру жели да гради полако и самостално. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/10/15/19/2755845_518_фф.јпг?вер=1637756170" алт="Цеца Ражнатовић, Анастасија Ражнатовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

"Не постоји никакав наговештај. Ја желим, али она не жели дует. Можда се предомисли. Можда ипак будем те среће“, изјавила је Цеца у емисији „Премијера викенд специјал", признавши да се ипак нада да ће једног дана доћи до тога да сними дует са наследницом.

"Млада је она још увек на естради и потпуно је свесна да је на почетку каријере. Ма, не одбијам ја, одбија она. Није до мене. Имала сам неку песму и кажем јој: ,,Супер би било да ти и ја снимимо дует”, она каже: ,,Не, мислим да још није време да ти и ја радимо на дуету”. Она је скромна девојка. Стално се консултујемо и са њом и Вељком. И она са мном, идемо заједно у студио. Она је активна, вредна – хвалила ју је она, па открила и да јој је највећи критичар. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/12/09/2789633_анастасија01-дамир-дервисагиц_фф.јпг?вер=1637756145" алт="Анастасија Ражнатовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

"Критична јесам, ја сам објективна. Ако тражиш моје мишљење, очекујем да ћу искрено и да ти кажем. Ја нисам у фазону: ,,Дивна си, то ти је све феноменално и супер”. Не чиним јој тако никакву услугу. Кажем јој кад ми се не свиђа како је отпевала, ово можеш боље. Не да ја сад намећем свој модел певања, то ми никада не би пало на памет. Она гради себе. Али да покуша поново, додај још неку фазу овде… И заиста слуша, јер има апсолутно поверење у мене. Када је у глувој соби и када почне да преврће очима, тачно знам да сам је удавила. И онда је питам: ,,Да ли ти то преврћеш очима”, а она као ,,Ма не. У реду је, опет ћу”. Мислим мајкина ћерка, и ја то исто радим када сам у глувој соби", рекла је она.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар