Макрон уживао у друштву Блажевића и Јосипа Скоблара

‘С нама је на дружењу био још Јосип Скоблар који фантастично стари, а Макрон је велики навијач Олyмпиqуеа из Марсеилле‘, каже Ћиро

Регион 26.11.2021 | 08:18
Макрон уживао у друштву Блажевића и Јосипа Скоблара

Како преноси Јутарњи, један од гостију свечаног ручка у загребачкој Еспланади, у част француског предсједника Еммануела Макрона, који је у посјети Хрватској, био је и легендарни ногометни тренер Мирослав Ћиро Блажевић.

"Све је било толико прикладно, али узвишено да је предсједник Макрон напросто био одушевљен", рекао је Ћиро Блажевић.

Током ручка су, каже, разговарали неколико минута.

"Питао ме што је с оном мојом полицијском капом коју сам носио на Свјетском првенству у Француској 1998. и које се он јако добро сјећа", рекао је Ћиро те додао како “нажалост због цијелог протокола није добио још екстра 30 секунди да у разговору с њим добијем неки попуст за авионе”.

"Ови из Владе су већ све потписали", нашалио се Ћиро и додао: "Уживао је у нашем друштву, но посебно се развеселио једном другом човјеку из ногомета.

С нама је на дружењу био још Јосип Скоблар који фантастично стари, а Макрон је велики навијач Олyмпиqуеа из Марсеиллеа. Наравно, излишно је разговарати што Скоблар значи сваком навијачу Марсеиллеа", нагласио је Блажевић те закључио како је “углавном у свој овој муци и борби око болести ово данас дефинитивно био најбољи лијек”.

(БН/Јутарњи лист Фото: Фонет) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

срна

26.11.2021 08:03

А ко неби узиво у друству са циром та легенда цјени сваког цовјек са сваким це стати и поприцати ,,зивио Циро Јос 100 Година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

26.11.2021 10:11

Таква велицина као Циро и у овим тренутцима своје теске болести,на свој фини нацин се бори за своју земљу,постујуци сваког цовјека. То је патриотизам а не као ови наси сељаци и хускаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

26.11.2021 11:01

Па зар је са Циром био на руцку и друзио се, а није хтео да сврати до Драска. Срамота, неце висе ни теби никада Драско доци..

ОДГОВОРИТЕ