Makron uživao u društvu Blaževića i Josipa Skoblara

‘S nama je na druženju bio još Josip Skoblar koji fantastično stari, a Makron je veliki navijač Olympiquea iz Marseille‘, kaže Ćiro

Region 26.11.2021 | 08:18
Makron uživao u društvu Blaževića i Josipa Skoblara

Kako prenosi Jutarnji, jedan od gostiju svečanog ručka u zagrebačkoj Esplanadi, u čast francuskog predsjednika Emmanuela Makrona, koji je u posjeti Hrvatskoj, bio je i legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

"Sve je bilo toliko prikladno, ali uzvišeno da je predsjednik Makron naprosto bio oduševljen", rekao je Ćiro Blažević.

Tokom ručka su, kaže, razgovarali nekoliko minuta.

"Pitao me što je s onom mojom policijskom kapom koju sam nosio na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. i koje se on jako dobro sjeća", rekao je Ćiro te dodao kako “nažalost zbog cijelog protokola nije dobio još ekstra 30 sekundi da u razgovoru s njim dobijem neki popust za avione”.

"Ovi iz Vlade su već sve potpisali", našalio se Ćiro i dodao: "Uživao je u našem društvu, no posebno se razveselio jednom drugom čovjeku iz nogometa.

S nama je na druženju bio još Josip Skoblar koji fantastično stari, a Makron je veliki navijač Olympiquea iz Marseillea. Naravno, izlišno je razgovarati što Skoblar znači svakom navijaču Marseillea", naglasio je Blažević te zaključio kako je “uglavnom u svoj ovoj muci i borbi oko bolesti ovo danas definitivno bio najbolji lijek”.

(BN/Jutarnji list Foto: Fonet) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

srna

26.11.2021 08:03

A ko nebi uzivo u drustvu sa cirom ta legenda cjeni svakog covjek sa svakim ce stati i popricati ,,zivio Ciro Jos 100 Godina

ODGOVORITE
Name

Istina

26.11.2021 10:11

Takva velicina kao Ciro i u ovim trenutcima svoje teske bolesti,na svoj fini nacin se bori za svoju zemlju,postujuci svakog covjeka. To je patriotizam a ne kao ovi nasi seljaci i huskaci.

ODGOVORITE
Name

SS

26.11.2021 11:01

Pa zar je sa Cirom bio na rucku i druzio se, a nije hteo da svrati do Draska. Sramota, nece vise ni tebi nikada Drasko doci..

ODGOVORITE