За прерано упаљене новогодишње лампице - казна 1.000 долара!

Породици Мофа из Вестчејса са Флориде празници су већ пресели јер ће, по свему судећи, морати да плати казну од 1.000 долара.

Занимљивости 01.12.2021 | 15:24
За прерано упаљене новогодишње лампице - казна 1.000 долара!

Ова породица, у жељи да на што лепши начин прослави предстојеће божићне и новогодишње празнике, ангажовала је декоратера да им постави светлеће украсе и лампице на кући. Како многи о томе размишљају, термини код декоратера заказују се годину дана раније, веровали или не. Зато су код њих на кући лампице засветлеле већ 6. новембра.

Принтсцреен/YоуТубе
 

Само два дана касније добили су тужбу од локалног стамбеног удружења које им је запретило казном од 1.000 долара због постављања украса пре времена. Удружење наводи да се тек од Дана захвалности може постављати божићна и новогодишња расвета, пише Унилад.

Породици је након тога запрећено новчаном казном од 100 долара по дану уколико светла не буду подешена у складу с прописима. Према речима адвоката, комшије су се прве пожалиле на упаљена светла.

Za prerano upaljene novogodišnje lampice – kazna 1.000 dolara

Врло брзо прича се проширила мрежама, а подршку породици Мофа пружила је и „краљица Божића“, певачица Мараја Кери, која је о томе твитовала.

<п дата-wтг-лазy="8">Мајкл Мофа је за "Вашингтон пост" изјавио да неће угасити светла јер све лепо изгледа и да је нечувено да су сви као Гринч, измишљени лик који не воли Божић.

<п дата-wтг-лазy="8">(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар