Ацо Пејовић спрема новогодишњи спектакл у Београду!

Певач Ацо Пејовић Нову 2022.годину дочекаће у Београду, а сада је открио којом песмом ће започети новогодишње вече, да ли ће се у репертоару наћи песме из филма "Тома" и да ли ће имати концерт следеће године.

Забава 08.12.2021 | 18:35
Ацо Пејовић спрема новогодишњи спектакл у Београду!

На репертоару ће се наћи све песаме из филма Тома које је он отпевао, као и много других које нису биле у филму а његове су. Филм је оставио велики утисак на њега као и на публику.

 

Открива нам да има информације да ће у наредној години бити дозвољена нека већа окупљања, иако није упознат са дозвољеним капацитетом, признаје да се нада концерту.

- Баш сам синоћ разговарао са менаџером који има неке информације да ће ово са короном мало да стане и да ће се дозволити нека већа окупљања. Публика може да очекује веселу ноћ са шареним репертоаром, бенд ће бити у проширеном саставу. У принципу сваку Нову Годину почињем са песмом Здравка Чолића "Добра вам ноћ пријатељи" - рекао је Пејовић.

Aco Pejović
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

За почетак најављује прави спектакл за све оне који су купили карту месец дана унапред и његов наступ за новогодишње вече.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар