Певач оперисао желудац па смршао 19 килограма!

Певач Емир Хабибовић пре само два месеца био је на операцији смањења желуца у Турској, а сада је открио зашто се одлучио на овај потез.

Забава 23.05.2022 | 21:42
Певач оперисао желудац па смршао 19 килограма!

- Девет година сам се мучио што се тиче гласа и гласних жица јер организам ми је такав да како сам се гојио, тако су се и гласне жице гојиле. Некад је било ок, на наступима некад не, људи су свашта говорили, али није ме било срамота да изађем промукао, мада сам се мучио - прича певач за Гранд и додаје да се на операцију одлучио искључиво због здравља, а не изгледа.

 
Emir Habibović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Операцију сам радио у Истабулу и искрено плашио сам се, јер није баш то тек тако одрадити такав захват, али оно што сам хтео, то сам и остварио. Али док сам био у болници, на друштвеним мрежама су се појавиле неке неистине, типа молите се за Емира. И сад замислите како је било мојој породици кад је то читала, а зна где сам?! Срећа што сам имао телефон, па сам одмах јавио да је све у реду, а људи који ми воде налоге на Инстаграму успели су да склоне те дезинформације - каже Хабибовић.

Операција је била успешна, међутим признаје да није у потпуности спреман да се врати послу.

- Хвала Богу, сад је добро. Дао сам себи не наду, него вољу за новим животом и то се одразило и на моју боју гласа, вратила се стара коју сам некад имао- истиче певач додајући да ће своју публику обрадовати новим музичким пројектом већ у септембру. До тад по мало ради на томе, а по мало одмара, будући да му је физички напор тренутно забрањен.

- Смршати 18, 19 килограма за месец дана је ипак велики шок за организам. Фали ми још месец дана да будем у топ форми - рекао је Емир.

Emir Habibović, Tamara Selimović
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(Курир.рс/Гранд)

Коментари / 0

Оставите коментар