Новак Ђоковић стиже на тениски спектакл у Високом

Др Семир Османагић открио када стиже Ђоковић у БиХ и цијене ВИП улазница за спектакл.

Тенис 15.06.2022 | 22:49
Новак Ђоковић стиже на тениски спектакл у Високом

- Што се мене тиче, све ће бити спремно. Спектакл је заказан за 13. јули, гдје ћемо имати најбоље свјетске тенисере на два тениска комплекса, са тврдом подлогом и шљаком. Долазак на отворење комплекса потврдио је један од најбољих свјетских тенисера свих времена Новак Ђоковић из Србије. Уз њега, у егзибиционим мечевима ће наступати репрезентативац Хрватске и један од најбољих свјетских играча у дублу Иван Додиг.

То је за портал Радиосарајево.ба рекао др Семир Османагић, власника Фондације "Археолошки парк: Босанска пирамида Сунца" и великог пријатеља Новака Ђоковића.

Долазак су најавили и најбољи словеначки тенисер Аљаж Бедене и један од четири бх. професионална тенисера Алдин Шеткић. Њихови међусобни сусрети очекују се у периоду између 16 и 19 сати.

Нешто раније на симболичан начин терене ће отворити кадетски репрезентативци до 12 година мечевима: Италија - БиХ, Словенија - Србија, Хрватска - Македонија. Њихови сусрети ће се играти у периоду од 10 до 15 сати", додао је др Османагић.

Након тениских мечева посјетиоци ће имати прилику да присуствују модној ревији и кратком концерту првака сарајевске опере Марка Калајановића те пијанисте професора Бартоломеја Станковића.

"Инвеститор тениског комплекса је привредно друштво Босанске пирамиде д.о.о из Високог. Манифестација отварања се одвија под спортским покровитељством Олимпијског комитета Босне и Херцеговине и Тениског савеза Босне и Херцеговине. Превиђено је да ће Ђоковићу бити уручена повеља захвалности за ширење духа олимпизма и сарадње", подвукао је др. Османагић.

Власник Фондације "Археолошки парк: Босанска пирамида Сунца" је за портал Радиосарајево.ба открио и цијене улазница за тениски спектакл у Високом.

"ВИП Запад кошта 150 КМ, ВИП Исток 100 КМ, а улаз у комплекс тај дан ће бити 50 КМ. Карте се могу купити на благајнама комплекса и врло важно је нагласити да је контингент улазница који ће бити у слободној продаји веома мали, па је битно да сви они који желе видјети Ђоковића карте осигурају на вријеме", нагласио је др Османагић.

(Радиосарајево Фото: Архива) 

Коментари / 0

Оставите коментар