Након дуета са ЈК, Лукас скида и дуете са Цецом?!

Аца Лукас тражио је од Цеце Ражнатовић да са свог званичног Јутјуб канала скине њихове дуете "Пада црни снег" и "Не заносим се ја", јер само она има зараду од прегледа. Због такве одлуке сада је пријатељство две највеће фолк звезде на великом испиту.

Забава 21.06.2022 | 19:30
Након дуета са ЈК, Лукас скида и дуете са Цецом?!

- Лукасов менаџер Саша Мирковић послао је допис певачима да са Јутјуба уклоне све дуете које имају са његовим пуленом. Објаснио им је да није фер да они зарађују новац од прегледа а да Аца од тога нема ништа. Такав захтев стигао је и Ражнатовићевој и њен тим је одмах са канала "Цеца мјузик" склонио песме "Црни снег" и "Не заносим се ја" - почиње причу извор близак фолк звезди и додаје да се она непријатно изненадила:

- Па није јој било право. Она и Лукас се друже дуже од 20 година, а посебно јој је засметало што јој Мирковић шаље допис, а Лукас све време ћути. Њој ништа не значи што су јој две песме скинуте са Јутјуба јер на том каналу има 1,17 милиона пратилаца, па самим тим и доста прегледа на дневном нивоу.

Ceca Ražnatović, Prin
ФОТО: АНТОНИО АХЕЛ/АТАИМАГЕС

- Истина је да су дуети са Цецом скинути, јер не може више нико да има на свом Јутјуб каналу песму са мном а да не плати ништа. Учествовао сам у реализији свих тих песама, допринео да постану слушане, а само други су имали зараду. Е па ни код бабе нема за џабе, па тако ни код мене. Не могу певачи да користе моје име а да не плаћају ништа - објашњава фолкер за Информер и додаје да ће ипак дозволити Цеци да на свом каналу држи њихове дуете:

- Нисам био за то да се скину наши дуети, јер је Цеца нешто друго, пре свега, моја пријатељица. Радимо на томе да вратимо дуете на њен Јутјуб канал. Лукас објашњава да се на уклањање песама са Јутјуба одлучио јер је имао непријатна искуства са колегама.

- Не могу више да имају дуете са мном на својим Јутјуб каналима. Зато са Иваном Селаков нисам ни објавио песму и спот који смо снимили, јер је хтела да та песма буде само на њеном Јутјуб каналу. Једном сам јој учинио, па други пут... Е па нећу више да је издржавам, доста је било! - поручује певач.

Aca Lukas
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

(курир.рс/информер)

Коментари / 0

Оставите коментар