Камила као кућни љубимац у породици која живи у приколици!

Тренер животиња Марат Каршијев и његова супруга Ала Авраменко настављају да се брину о камилама и другим циркуским животињама након што су остали без посла и пожара у њиховој куц́и.

Занимљивости 28.07.2022 | 15:23
Камила као кућни љубимац у породици која живи у приколици!

Марат и Ала су радили у циркуској индустрији скоро 30 година. Он је био акробата, а затим дресер медведа и камила. Ала је помагала свом мужу и радила као инструктор у коњичкој школи.

Раније је пар много путовао, па нису могли да дођу у своју сеоску куц́у. Дошло је до пожара, па је породица остала без имовине. Марат и Ала су се надали да ц́е зарадити новац за обнову куц́е, али за сада живе у приколици, у којој су путовали на турнеје.

Након почетка пандемије корона вируса, када су масовни догађаји забрањени, породица циркуских радника морала је да се врати у село у близини Курска после 10 година. На имању супружника остали су камила Алтин, пони Малика и стари у Арзамас, као и удомљени пси, затим мачке, кокошке и овце. Такође су имали медведе, који су морали да буду пребачени у зоолошки врт у Ростову због немогуц́ности држања животиња.

Према речима Але, она и њен муж не желе да оставе своје животиње, па су се населили у селу и преузели бригу о домац́инству.

- Алтин је моје дете. Ја сам га одгајила. Он не познаје никога осим нас. Коме је потребан? Нико га нец́е волети као ми - рекла је жена.

Како је рекла Ала, за прехрану животиња за зиму потребно је припремити више од 10 бала сена, по 350 килограма, и 20 џакова жита.

- Завршено је кошење сена. Једу зоб. Камили треба најмање пет килограма дневно. А коњ поједе око три и по килограма дневно - истакла је она.

Сам Марат се запослио као домар у локалном тржном центру, где му је дозвољено да однесе куц́и одбачено поврц́е и воц́е зарад исхране животиња.

Како живе са овим необичним љубимцем погледајте ОВДЕ!

(Телеграф.рс)<бр />

Коментари / 0

Оставите коментар
Logo

Entwicklung itsystem. Гесетзлицхер Вертретер Гајић Маркетинг Сцхwеиз.