Наша обавеза је да сачувамо мир и народ у Српској

- И у Српцу се осјети побједничка атмосфера и очекујем сјајан резултат и мене као кандидата за предсједника и господина Шаровића за српског члана Предсједништва, те одличан резултат листе ПДП-а. Ово је био скуп ПДП-а, гдје су нам гости били наши партнери из СДС-а и Листе за правду и ред, али и одборници других странака који овдје у Српцу отворено подржавају господина Шаровића и мене – рекла је кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић након трибине ПДП-а у Српцу. 

Република Српска 22.09.2022 | 21:47
Наша обавеза је да сачувамо мир и народ у Српској

Тривићева је истакла да је њена порука и у Српцу била: мир, стабилност и економски просперитет.

- Веома је битно да господин Шаровић однесе побједу за српског члана Предсједништва да бисмо смирили политичке прилике, јер је он мудар човјек и зна како се то ради. Мојом побједом и побједом наших листи побиједићемо корупцију и отворити много више простора за улагање, да нам се отварају фирме и фабрике, а не да нам „инвестиција“ буде отварање бензинске пумпе. И то показује политику режима, њихову безидејност, корумпираност и неспособност – рекла је Тривићева додавши да је обавеза да се сачува народ у Републици Српској, јер само ако има народа све више и више знаћемо да је Република Српска поносна и вјечна. 

Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а и носилац листе за ПД ПС БиХ за Изборну јединицу 1, рекао је да, како се приближавају избори, све је већа и шира подршка Јелени Тривић и Мирку Шаровићу. 

- Народ је очигледно донио одлуку да је, након више од 15 година владавине једне олигархије са неколико сателита, дошло вријеме да се сведу рачуни и да се врате достојанство и правда Републици Српској – и Српцу и свакој другој општини и граду. То је јасно и вечерас. Људи су дошли својом слободном вољом, јер хоће да вратимо Српву оно што је прије био, симбол привредног развоја овог дијела Републике Српске, а режим га је испразнио – рекао је Бореновић. 

Др Саша Јовичић, кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Српца, поручио је да сам одзив грађана показао веома високо мишљење о програму и политици ПДП-а. 

- Наш програм су борци, омладина, мајке, школство, здравство... сва она животна питања и проблеми које желимо да ријешимо и да умногоме унаприједимо области живота сваког човјека – поручио је Јовичић. 

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

градиска

22.09.2022 20:20

Градиска за Дусицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

74 75 - 92 93

22.09.2022 21:06

У име свих нас из педесет и неке ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.09.2022 06:28

Из осамдесет и неке су отјерани из БиХ у Европу и Америку. Од тројца на власти. Додо, Баки и Чово.

Name

јааааа

23.09.2022 05:40

Дзаба Градишки и Душица и Адзић кад Додик пукне послије октобра у цијелој Републици Српској може вам се и Шулић спремати полакоооо,клупко се одмотавааа..

ОДГОВОРИТЕ
Name

јааааа

23.09.2022 05:45

Кажу људи дошла би и Зора Видиовић ал јој Млађан Драгосављевић одлазећи начелник Српца запријетио??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казаница снсд

23.09.2022 06:29

Подршка за Јелену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

31 кандидат

23.09.2022 06:52

31 кандидат за мјесто предсједника РС. Биће пуно неважећих гласова. Старији ће се погубити, а бирачки одбори пуни чланова фиктивних странака ће лажирати изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

23.09.2022 07:22

ЈЕЛЕНА, БОРЕНОВИЋУ. ТАКО ЈЕ. МИР, ПРАВДУ, ЕКИОНОМИЈУ, ЗАКОН О ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ, ТРГОВСКА ГОРА ,ЗАКОН, КАО У ЕВРОПИ О ЈАВНИМ НАБАВКАМА И ОСТАЈАЊЕ МЛАДИХ У РС И Б И Х. КОНАЧНО ЗА 30 ГОДИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ИСПЛИВАШЕ НА ВРХ, СПОСОБНИ, ПОШТЕНИ, ИСКРЕНИ, ЉУДИ. КОЈИ ПОШТУЈУ И ВОЛЕ СВОЈ НАРОД И РС И Б И Х. БОРЦИ У МИРУ ДА ПРОМИЈЕНИМО ОВАЈ СИСТЕМ, УНИШТАВАЊА, ЗА БОЉИ ЖИВОТ ИД САДА. СВИ НА ИЗБОРЕ. И ГЛАС, ЗА НАШ СПАС. МИРКО, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СВИ СА ЊИХИОВИХ ЛИСТА. САМО 3.1О.22. ДА ДОЂЕ. ЖИВИ И ЗДРАВИ БИЛИ, СВОЈИМ ПОРОДИЦАМА. НАРОД ВАМ ПОКАЗУЈЕ, ДА ВАМ ВИЈЕРУЈЕ. Обичан. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

23.09.2022 09:22

Ако би се десило да мафија остане на власти купујем себи гробно мјесто у иностранству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

23.09.2022 12:06

СНСД У СРПЦУ И ГРАДИШЦИ,СУ ПОКЗАЛИ КАКВИ СУ. ШТА СУ СВЕ УПРОПАСТИ ДРУШТВЕНО, НАРОДНО. РИБЊАК, БАРДАЧА, / НАЦИОНАЛНИ ПАРК ПРИРОДЕ/,ПИК МЛАДЕН СТОЈАНОВИЋ. ПОГЛЕДАЈТЕ ФИЛМ ВУКАНОВ.ЛИЈЕВЧЕ ПОЉЕ СМРДИ ОД МРТВИХ КРАВА.ТАЈ НЕКИ АЏИЋ,НИ ПОМЕНУО ГА НИЈЕ.СВА ПРИВРЕДА У СЛУЖБИ ЛОПОВА СНСД.СТИЧЕМ УТИСАК ДА ЈЕ ТАМО НАЈВЕЋИ БЕДЕМ СНСД.ЧИМ ГОДИНАМА СЕ БОРИ НЕКИ ДОНЧИЋ /ПДП/ У СКУПШТИНИ.ГЛЕДАО САМ. А ТЕК СКОРО ПРОЧИТА ДА ЈЕ НЕКА, НАДА ГЛУВИЋ У УПРАВНИМ ОДБОРУ ИРБ. МОЖДА И ПРЕДСЈЕДНИК. МОЈ УТИСАК ЈЕ, ДА СУ ТАМО У ГРАДИШЦИ, ЈАЧИ ЛОПОВИ ОД ДОДИКА. НОВА ВЛАСТ ЋЕ ИМАТИ НА МНОГО ПОСЛА, А МАЛО ПАРА. АЛИ ЗА БУДУЋНОСТ, ДИЈЕЦЕ! ВРИЈЕДИ. СВИ НА ИЗБОРЕ. ЗНАЋЕМО СВЕ ПО БИРАЧКИМ МИЈЕСТИМА. МИРКО, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СА ЛИСТА ЊИХОВИ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Процитао само наслов

24.09.2022 06:01

Пази ста говорис,све се снима.Мислим,цовек би требао познавати своје могуцности.

ОДГОВОРИТЕ