Кошаркашице БиХ се дебаклом од САД опростиле од СП

Женска кошаркашка репрезентација Босне и Херцеговине је уписала и пети пораз из исто толико сусрета на Свјетском првенству. Изабранице Горана Лоје су рано јутрос доживјеле пораз од Сједињених Америчких Држава резултатом 121:59.

Кошарка 27.09.2022 | 07:28
Кошаркашице БиХ се дебаклом од САД опростиле од СП

Кошаркашице БИХ су парирале Американкама само у првих пет минута када су имале једноцифрен заостатак, но убрзо се предност актуелних првакиња значајно повећавала, те су прву четвртину ријешиле у своју корист резултатом 33:15.

На полувремену су бх. кошаркашице имале заостатак од 32 поена разлике (63:31) и већ тада је било јасно да ће доживјети и пети високи пораз на Свјетском првенству из исто толико утакмица.

Американке су у посљедњу четвртину ушле с 92:44, но наставиле су играти с истим интензитетом, па су и посљедњу дионицу игре ријешиле у своју корист убједљиво за коначних 121:59.

Репрезентација БиХ се тако од Свјетског првенства опростила с пет пораза из исто толико сусрета, а посебно је поразна чињеница да изабранице Горана Лоје нису добиле ниједну четвртину на турниру.

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар