Сачуваћемо живот у Српској, народ је жељан правде!

"Људи у Српској су гладни правде", поручила је народни посланик Јелена Тривић у рубрици Без увијања Јутарњег програма БН ТВ. Она је навела да јој етикету издајника приписују они који су раселили становништво Српске и уништили привреду.

Република Српска 30.09.2022 | 09:06
Сачуваћемо живот у Српској, народ је жељан правде!

Републику Српску сам уздрмала у најпозитивнијем могућем смислу и вјерујем да јој предстоји просперитет, каже Тривићева и истиче да се они који је називају издајником баве идиотаријама, а не обезбјеђивањем бољег живота грађанима Српске.

"Они су иза себе оставили опустошена предузећа, од Фармланда, па даље. Обезвриједили су све што се обезвриједити може. Уништили су здравство. У образовање су увукли политику. Раселили су трећину становништва и сада они говоре о мени као о рушитељу Републике Српске. Али водимо се оном народном „није битно шта се каже, него ко каже“, с обзиром на то да то говоре моји политички опоненти који су највећа трагедија која нам се могла десити. Срећа па нису сви политичари исти, јер да су сви били као Додик 1992. не би нас имао ко бранити, па ми данас не би имали Републику Српску. То је та потреба стварних издајника да на другог бацају љагу издајника, јер је он дошао на власт уз помоћ странаца, а не уз помоћ народа", поручила је.

Тривићева каже да јесте опасна, али за актуелни режим у Српској.

"Зато што за неколико дана треба да их избришемо са политичке сцене. Зато што нису успјели да ме уплаше са свим својим монтажама, идиотаријама, безврезаријама, са фалсификатом да сам страни плаћеник. За то им треба доказ. Ако постоји иједна несретна околност у Српској везана за то што нас мало има јесте та што свако сваког зна. Томе се смију сви људи који ме познају. Кажу ми да сам барем могла себи да обезбиједим луксузан живот. Рекли су да носим сат који кошта 3.200 КМ, а он не кошта више од 300 КМ. То је њихова потрошена матрица и ја сам посљедња особа на политичкој сцени на коју би се примила таква врста напада", рекла је Тривићева.

Режим мисли да нико не смије да оде у иностранство на било које предавање или усавршавање, него да Република Српска постане црна рупа са којом нико не сарађује, јасна је Тривићева.

"Како нас је режим водио, е баш то треба пресјећи. Ја не тражим да нас неко у свијету воли, али да треба да градимо партнерке односе, требамо. Баш са Њемачком треба да градимо боље односе јер са том земљом имамо највећу спољнотрговинску размјену. Најздравији дио наше привреде извози у Њемачку. И сада они отварају дипломатско-политички сукоб. Тако праве проблем нашим људима који тамо живе, проблем нашој привреди и у крајњој линији, праве проблем и Србији. Е то је погрешна политика", истакла је.

Тривићева наводи да док руши везе са цијелим свијетом, Додик гради односе са Хрватском јер је хрватски човјек. Она напомиње да су доказ за
то предаја јасеновачке грађе, тежња ка трећем ентитету који је штетан за Српску итд.

"На бази тих конкретних ствари, ја кажем да је он хрватски играч. На све то дођемо у ситуацију да Милановић не дозволи предсједнику Вучићу да оде у Јасеновац, каже да му је гадљива прича о побијеној српској дјеци и таквог једног човјека овај прими својој кући и са њим разговара са њим. То је шамар цијелом српском народу."

А да би Српска и БиХ постали свијетла тачка на мапи инвеститора, морају се нормализовати политички односи, каже посланик Јелена Тривић.

"Морамо да пратимо Србију, тамо се отварају фабрике и погони, а ми желимо да то буде и код нас. Наравно увијек се држећи оних националних
принципа ентитетске надлежности које су нам гарантоване Дејтоном. То су наше црвене линије испод којих не смијемо да пређемо. У нашим рукама Република Српска је сигурна. Сада нестаје народа. Наша мисија је да сачувамо народ у Српској. Само када сачувамо народ знаћемо да је Република Српска поносна и вјечна", рекла је посланик ЈеленаТривић.

Људи у Српској су жељни уређеног система и правне државе. Грађани су презасићени неправде и свакодневних ситуација у којима морају да траже познанство или политичку подршку како би испунили основне људске потребе попут здравства, и образовања или запослења, јасна је посланик ПДП у НС РС Јелена Тривић.

(БН)

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Рицхард

30.09.2022 07:21

Нема зивота у Српској са Смитом и његовим увлакацхима. Кафа са Смитом це скупо костати Јелену и њену политицку каријеру. Овај народ добро памти и не опраста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

30.09.2022 07:36

Ко не изадје на гласање ил' гласа за снсд,нема се прво жалити на лошу ситуацију у Српској!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

30.09.2022 10:45

Баш тако.

Name

Порука за ЈЕЛЕНУ

30.09.2022 07:58

У изборној јединици 9 резим је дао задатак да се сви ресурси мобилиши, јер ту виде шансу за куповину и малверзације, неби ли успјели тако компензирати лош рјетинг у осталим изборним јединицама. Опрез народе још мало да ослободјења. Јелена опрез не дај да вас краду и варају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре порука за...

01.10.2022 11:08

Не брзај брате! То само, евентуално, власт преузимају неки с другим именом,презименом.Промене доносе бољитак само у слуцају да се толико цесто актери мењају, док се неко не доказе да ради као неко ко је свој на своме.

Name

Приједорцанин М.

30.09.2022 08:07

Све Јелена што си казала је тачно и истина.само ти се може пожељети срећа и успјешан рад на мјесту Предсједнице Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

30.09.2022 08:14

Јелена је досад најбољи понудјени кандидат за пресједника РС ,једини спас за народ РС ,само храбро до конацне побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

30.09.2022 08:15

НА ВЕЛИКУ ЖАЛОСТ, ПОЛОВИНА МЛАДОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЈЕ ВЕЋ НАПУСТИЛА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, А ЈОШ МНОГО МЛАДИХ ВЕЋ ПАКУЈЕ КОФЕРЕ...ПОСТАЈЕМО ПОЛАКО,АЛИ СИГУРНО, САХАРА НА ЈУГУ ЕВРОПЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ања

30.09.2022 09:00

Желим рећи да су добри односи са Хрватском више него потребни али не на овакав начин. Ко је то народ РС? Да ли су то сви њени грађани, да ли че то бити,ако се неко од потомака протјераних једном овдје врати, да ли сам то ја, полу Хрватица, полу Српкиња?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре лацтасе

30.09.2022 10:00

Изаћићу на изборе и ја и моја породица,али нећу гласати ни за додика,ни жељку,ни снсд.Гласаћу поносно за Мирка,Јелену и листе сдс.Доста је тираније,неправде и уништавања РС и српског народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

30.09.2022 10:42

Свака част!

Name

Јелена

30.09.2022 13:07

Предсједнице наша ,❤️

Name

Правде

30.09.2022 11:39

Никад нити је било нити ће бити. Не само код нас већ тако је у читавом свијету. Нисмо дјеца да вјерујемо у бајке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

30.09.2022 11:53

Колико плаћају страни амбасадори глас за зебе у Бања Луци Бијељини Добоју у Фочи је 200 км чијем да је тамо више није то у реду Јелена!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

30.09.2022 18:39

Па шта и да плаћају...нека плаћају, доста више и вас секташа.

Name

Зуле

30.09.2022 13:37

Будуца предсједнице, нека је сретно

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

30.09.2022 14:14

Народ неће правду, јер се већина њих сналази муљањем. Да није тако зар би гласали за ове већ више од 15 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре МД

30.09.2022 18:56

Ова твоја има мјеста, јасно ко дан.

Name

Пуки 18

30.09.2022 14:16

Џаба све. До 19,00 изаћи ће 52% бирача, а у 23,00, опет Митар Мирић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.09.2022 18:36

Сто вецем броју изаци и гласати за јелену и мирка тиранина и пејину унуку скинути ако то не урадимо боље да се селимо на пусто острво ни камена неце бити у републици српској ако ова тиранија остане тиранија доле слобода народу

ОДГОВОРИТЕ