Меридиан поново доноси фантастичан СПЕЦИЈАЛ ИГАРА!

УЗБУЂЕЊИМА НЕМА КРАЈА: Мундијал је тек почео - Меридиан поново подиже температуру и доноси фантастичан СПЕЦИЈАЛ ИГАРА!

Забава 22.11.2022 | 15:24
Меридиан поново доноси фантастичан СПЕЦИЈАЛ ИГАРА!

За наставак Мундијала - Меридиан поново части!

Светско првенство је стартовало и за само два дана такмичења донело нам је много узбуђења.

Велшани су после 64 године дочекали своје друго учешће на Мундијалу, Герет Бејл је поново херој своје нације. Судија Рафаел Клаус се нашао у центру пажње, пошто је прво полувреме утакмице Енглеске и Ирана продужио за чак 14 минута, а друго за "скромних" десет минута, а оно што је посебно занимљиве на три утакмице које су одигране у понедељак - видели смо чак 53 минута надокнаде.

Победом против Ирана, селектор Енглеске, Герет Саутгејт, постао је селектор те селекције са највише победа на великим такмичењима - укупно их има девет.

Много занимљивости, а Мундијал је тек почео. Шта ће се још дешавати - остаје да видимо, али једно је сигурно: не морате чекати нову утакмицу да бисте осетили мундијалско узбуђење.

За додатну забаву побринула се спортска кладионица Меридиан, која је донела фантастичан СПЕЦИЈАЛ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО са преко 5.000 игара, а уз то - ту су и највеће квоте!

САСТАВИ МУНДИЈАЛСКИ ТИКЕТ - ПОКЛАЊАМО ТИ 2.000 РСД!

Шта треба да урадите? За почетак, региструјте се на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији, преузмите фантастичан бонус добродошлице од 2.000 РСД, а онда саставите нови МУНДИЈАЛСКИ ТИКЕТ!

Шта се све налази у понуди најбоље кладионице у региону? Осим што је Меридиан развио специјал за сваку репрезентацију посебно, можете се кладити наравно и на коначан пласман, на учинак играча, укупан број голова, фаулова и тако даље... Комплетну понуду погледајте ОВДЕ, а ми вам за сада доносимо неколико предлога који нам се чине као најзанимљивији:

КОНФЕДЕРАЦИЈА ПОБЕДНИКА СП 2022:

Европа - квота 1.55

Јужна Америка - квота 2.50

Северна и Централна Америка - квота квота 55

ГРУПА ПОБЕДНИКА СП 2022:

Група Г - квота 4.35

Група Е - квота 5.00

Група Д - квота 6.00

ФИНАЛНИ ПАР СП 2022:

Бразил/Француска - квота 17

Немачка/Шпанија - квота 25

Бразил/Енглеска - квота 17

САСТАВИ МУНДИЈАЛСКИ ТИКЕТ - ПОКЛАЊАМО ТИ 2.000 РСД!

Ово су само неке од 5.000 игара, које је Меридиан спремио за све љубитеље кладјења и фудбалске фанатике, тако да је на теби да се препустиш и уживаш у чарима квота!

И не заборави - можда ти баш овај тикет може донети фантастичне награде! Како? Меридиан је отворио ново такмичење ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ, које ти уз мало знања и среће, доноси награде МацБоок-а, Аппле Wатцх-а, иПхоне-а, иПад-а и бројних других робних награда. Детаље сазнај ОВДЕ, прикључи се и буди на вишеструком добитку!

(ПР)