Венди жестоко извријеђала Наду Обрић после емисије

Након што су се Весна Вукелић Венди и Нада Обрић покачиле у "емисији Магазин Ин", њихова свађа је добила нови епилог, те је Обрићева решила судски да се обрачуна са Вукелићевом.

Забава 24.11.2022 | 18:34
Венди жестоко извријеђала Наду Обрић после емисије

Наиме, извор близак Обрићевој тврди да Нада жели да њихов сукоб реши правним путем, а не свађањем, јер јој је то испод части.

 
Vesna Vukelić Vendi, Nada Obrić, Rada Manojlović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/МАГАЗИН ИН

- Нада не жели да се прозива са Венди, то јој је како каже испод части, као што јој је било, док је била у емисији. Када је видела да се Венди поново огласила и назвала је злом бабом. Нада је рекла да ће да је тужи, и да ће јој то бити за наук да не сме више никог да прозива на тај начин, јер није компетентна. И даље јој није јасно због чега је Венди уопште и била у емисији код Сање Маринковић, јер је одувек сматрала да је та емисија на нивоу и да не долазе особе попут Венди. Страшно је љута на Сању Маринковић и неће јој то тек тако проћи - тврди извор близак Обрићевој за Свет.

Тим поводом смо контактирали Венди, која је осула дрвље и камење по колегиници, назвавши је "ђавоиманом особом".

Vesna Vukelić Vendi, Nada Obrić
ФОТО: ДАМИР ДАРВИШАГИЋ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

- Она је самој себи дала епитет баба, тако да из тог разлога и ја смем да је назовем ђавоиманом бабом. Што се тиче тужења, може да ме тужи незнаном јунаку на Авали. Нада Обрић као болесна особа имала је код мене неку увиђајност због болести. Ни због чега другог. Међутим, ђавоимана особа је мени одрешила руке својим неартикулисаним понашањему емисији, скочила је ничим изазвана на мене. Покушавајући да оспори оно што ја причам, иако то нема везе са њом. Скочила је са све неким мокасинама из доба јуре, неке Аладинове спринтерице, без ђона. Ни Фројд не би могао да објасни њену дозу шизофреније. Она у животу није радила, већ је дрндала, понављам дрндала, а све то у доба комунизма. Нико је није проверавао, нити испитивао! У неким аутобусима се кретала, та жена се умувала као пувањак међу певаче. Канцеларијски мољац из доба комунизма има своје мишљење? Она пева као да је неко дави за гушу. Њена глава нема дужину, већ ширину. Са сукњетином, коју не би нико обукао. Са кармином који не може ни да стави јер уста нема. Ево јавно јој поручује "Надо, запамтићеш ме, салутираћеш сваки пут кад будеш чула моје име" - тврди Вукелићева, а онда је потом прокоментарисала наводе Обрићеве, да она није пожељна у таквом телевизијском ангажману.

- Она није ни требало да буде гошћа, ускочила је јер Гоца Божиновска није могла да дође па је Сања убацила Наду. Тај комунистички твор, та ђавоимана протува, нема право да да себи за право да одлучује ко ће да гостује у емисији "Магазин Ин". Брука и срамота је да та ђавоимана шклопоција може да привири у Магазин ин. Та жена је висококвалификовани преварант, канцеларијски пацов који се најмање бавио певањем. Нема право да коментарише моје име. Лично ћу се побринути да више никад не угледа "Магазин Ин". Накази пада напамет да узме моје име? Научићу је памети, има да се тресе када чује за мене. Тог комунистичког испртка ја ћу да ухапсим јер мора да се чисти земља од продаваца магле.Њој за маскенбал не треба маска јер јој је уграђена природно. Има главу као лопату, нема очи, само капци јој се виде, уста као да су секиром искасапљена: Као да ју је прегазио Фића - поручила је за крај Венди.

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лаки

24.11.2022 18:06

Знам да ова вашарска певаљка није у винклу, али оволико да није, нисам знао, Нада је за њу дама и култура, измислила је певање за ову певаљку итд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

24.11.2022 18:13

Мислим Венди да и теби фали једна добра порција мозга ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН

24.11.2022 18:40

Глупачо за тебе је Нада измислила и љепоту и пјевање. Ти си паметна и лијепо пјеваш ко Екрем Јеврић.

ОДГОВОРИТЕ