Сениду чувају три прстена обезбеђења због страха од мафије!

Већ три године траје агонија Сениде Хајдарпашић због сукоба са бившим сарадником Адмиром Арнаутовићем Шмрком који је хтео да јој се освети због тога што је напустила његов тим. О свему томе Курир је писао у наставцима. Да су наша сазнања била тачна показује извештај Муп-а Кантона Сарајево у којем пише да је ухапшени Шмрк између осталог намеравао и да Сениду рани, пребије или да јој баци киселину у лице.

Забава 31.01.2023 | 18:03
Сениду чувају три прстена обезбеђења због страха од мафије!

Даља сазнања Курира јесу да је треп певачица због страха морала да ангажује обезбеђење које је свуда прати. То смо могли видети приликом њених ретких појављивања у јавности, као што је то било на фестивалу у Врњачкој Бањи пре годину ипо дана када није смела да изађе из хотелске собе, а док је певала поред бине су стајали њени телохранитељи. Међутим, ти момци су само део заштите коју је она ангажовала. Према наводима извора Курира, Сенида је била принуђена да унајми чак три прстена обезбеђења. Први прстен чине телохранитељи који пре ње долазе на лице места и осмтарају да ли има опасности по њу, па ако је све безбедно тек онда долази певачица. Други прстен су момци који су невидљиви и њихов задатак је да ускоче и заштите певачицу уколико телохранитељи који су уз њу, а који чине трећи прстен, не могу то сами да ураде.

Senidah, Senida Hajdarpašić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Ипак и поред свих мера које је Сенида предузела дешавали су се пропусти, као што је то било на њеним наступима када су криминалци бацали сузавце пред бину и на друге начине прекидали њене концерте. Шмрк је јавности познат као менаџер репера Џале Брата и Бубе Корелија и још неких музичких звезда из региона, а и даље се налази у притвору и чека подизање оптужнице. Он је ухапшен 20. септембра 2022. након што га је разоткрила апликација Скај. Акцију је спровео МУП кантона Сарајево по налогу Тужилаштва БиХ. Како се наводи у извештају, Шмрк и екипа су све планирали преко апликације Скај и путем ње подстрекивали њима познате особе да изврше физички напад на певачицу Сениду. Напад је планиран током њеног боравка у Сарајеву или на неким другим локацијама које би биле погодне за то. Они су, наводи се у полицијском извештају, намеравали да је "пребију, ране или поспу киселином по лицу".

Senida, Admir Arnautović Smrk
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ, ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

- Свесни су били да ће јој на такав начин нанети тешке телесне повреде или јој тешко нарушити здравље - стоји у извештају МУП. Појашњено је како би Шмркова група тако починила кривична дела насилничко понашање и наношење тешких телесних повреда, према кривичном закону БиХ. У склопу полицијске акције хапшења Шмрка службеници МУП КС извршили су претрес неколико локација. Том приликом запленили су документе, два мотоцикла, одређени број луксузних моторних возила. Бомбе О свему овоме Курир је први писао 2020. и 2021. у серијалу текстова о естрадној мафији, чији је један од вођа био управо Адмир Арнаутовић Шмрк. Најпре је жртва ове мафијашке групе била Маја Беровић. Њој су, након што је одлучила да прекине пословну сарадњу с Џалом и Бубом, бацили бомбу у двориште куће у Београду, а потом су рафалном паљбом пуцали на комби у ком су били њени музичари. Овај инцидент десио се у августу 2019. код Мостара и само пуком срећом нико из Мајиног тима није повређен.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар