Публика у чуду, тенисер поломио три рекета за 20 секунди

Много је светских тенисера у прошлости и садашњости умело свој бес да искали на рекету. Али, нико у стилу Александра Бублика.

Тенис 09.02.2023 | 16:26
Публика у чуду, тенисер поломио три рекета за 20 секунди

Момак висок 196 центиметара просто је побеснео на АТП турниру у Монпељеу, у мечу против домаћег тенисера Грегоара Барера, при резултату - 6:0 за Француза у тај-брејку одлучујућег сета. Пре тога било је 6:4, 6:7.

После изубљеног поена Александар Бублик прво је поломио рекет са којим је играо. Потом је причао клупи и онда демолирао још два рекета. У наступу беса који је трајао 20 секунди, просто је без речи оставио публику која је ћутке посматрала његово дивљање.

На крају Александар Бублик који игра за Казахстан, иако је пре 25 година рођен у Русији, у месту Гатчина, доживео је пораз. Био је то његов девети узастопни неуспех.

Овај дугајлија привлачи пажњу тениске јавности откада се појавио на великој сцени 2016. године. Његови сервиси су необични, воли да сервира из руке, инспиришу га атрактивни потези, а ужива и да се свађа са судијама.

Александер Бублик је у интервјуу 2020. године за лист "Екип" изјавио да му је једина мотивација за играње тениса новац.

- Мрзим тенис свим срцем! Да будем искрен, не видим ништа позитивно у томе да будеш тенисер уопште. Играм само за новац, да нема пара, одмах бих престао да играм тенис, али до сада нисам довољно зарадио - рекао је Бублик, али је недавно променио свој став:

- Није била шала што сам рекао да играм тенис за новац јер у том конкретном тренутку нисам уживао у ономе што радим. Али како је време пролазило, а прошло је три године од тог интервјуа, ствари су се много промениле.

(Курир   Фото:Сцхреенсхот)

Коментари / 0

Оставите коментар