Платио флашу вина уз вечеру скупље него путовање на Бали!

Аустралијски туриста упозорио је остале туристе да још једном провере цену пиц́а након што су случајно купио флашу вина која је коштала више од његовог одмора на Балију.

Занимљивости 06.03.2023 | 16:17
Платио флашу вина уз вечеру скупље него путовање на Бали!

Туриста из Аустралије је рекао да су посетили индонежанско острво за празнике по трец́и пут и да су изабрали леп ресторан за прославу рођендана свог партнера.

Затим је наручио вино из бара и помислио да купује флашу вина која би га коштала само 170 долара! Туриста је рекао да га је вино заправо коштало 1.700  аустралијских долара и открио је како је направио грешку због једноставног неспоразума на менију.

“Желео сам да поделим класичну неуку туристичку причу и моје погрешне процене када је у питању курс! Мислим да ми је то био трец́и пут на Балију и овом приликом смо славили рођендан мог партнера па сам резервисао (ресторан) специјалну вечеру.“, написао је он на Фејсбуку преноси Даилy маил

“Обично не пијемо вино када смо на Балију због цене и просечног вина у понуди, али овог пута сам одлучио да узмем флашу вина с обзиром на прилику.“

Туриста је рекао да су приметили боцу вина која је наведена на менију.

“Прегледавајуц́и винску карту, одлучио сам се за пристојну боцу белог вина која је коштала $РП1700++ (рупија).Дефинитивно мало више него што бих чак платио у Аустралији, али то је била прослава рођендана, зар не? 170 долара није лоше, па сам рекао конобару,узећемо ту флашу вина” написао је у свом коментару на Фејсбуку .

“Конобар је застао и рекао, јесте ли сигурни господине? Ругао сам му се и рекао да без бриге (као како се усуђује да мисли да нисам финансијски добар за боцу вина од 170 долара!).

Туриста је рекао да је њихова куповина чак привукла пажњу кувара.

“У сваком случају, вино се конзумирало уз укусну вечеру Рачун је стигао, платио сам и отишли ​​смо’, написао је.

Туриста је рекао да је схватио своју грешку тек након што је следец́ег јутра проверио када је проверио свој банковни рачун.

“Следец́ег јутра сам се пријавио у интернет банкарство и приметио наплату од 2050 долара из ресторана! Срце ми је стало и имао сам мини напад панике. Након што сам претурао по својим стварима, нашао сам рачун и вино је било близу 1700 долара!

Он је открио да вино није коштало 1,7 милиона рупија, већ 17 милиона, односно скоро 1.700 аустралијских долара.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар