Американка обожава да једе тоалет папир!

Једна Американка има чудну (бизарну) зависности она обожава да једе прави тоалет (wц)папир! Американка је зависна од једења тоалет ролни (папира)!? Њена мама тврди да јој је то као некаква “дрога” .

Занимљивости 07.03.2023 | 16:28
Американка обожава да једе тоалет папир!

Како сама признаје  и каже она сваки дан поједе око 75 листова тоалет (wц) папира!

Кеша, која живи у америчком граду Чикагу, представљена је у ТЛЦ емисији “Мy Странге Аддицтион” јер има стање које се зове ксилофагија – поремец́ај у исхрани а који се тиче конзумирања папира.

Овај 34-годишњакиња вец́ 23 године једе ролне тоалет  wц папира готово сваки дан.!

Верује да њена бизарна зависност потиче од трауме из детињства коју је претрпела у шестом разреду када се иселила из куц́е код баке и тетке, тако да од тих дана не може да се ослободи те заиста чудне навике.

“Мислим да жудим за тим јер волим начин на који тоалет папир осец́а на мом језику, како се раствара када ми удари о језик“, рекла је она.

Признаје да јој је “тешко да иде у тоалет“ ако превише поједе тоалет папира и каже да има “грчеве у стомаку“.

Кеша такође каже да више воли двослојне ролнице јер су “лакше за варење“.

Њена забринута мајка је рекла: “Сваки пут када бих видела Кешу, имала би марамицу у руци и покушавала је да је сакрије иза леђа. Ако бисте покушали да јој то одузмете, она би се узнемирила. Никада нисам успео да разумем зашто она једе марамицу, и никада нец́у.”

Међутим, постоје стварни проблеми са овом навиком, како јој је психијатар Ким Денис рекао у емисији.

Он је рекао: “Ако вам црева пукну у стомаку, то би могло бити фатално, а могло би бити фатално смртносно прилично брзо. Излажете своје тело ризику и заиста играте руски рулет са својим животом.! Једење папира очигледно није уобичајена ствар и дефинитивно може бити опасно за вас, иако на крају можда нец́е бити фатално.!” преноси ладбибле.

Овакве или друге сличне бизарности и зависности од једења се најчешц́е примец́ује код трудница, може се испољити и код других, као што видимо из овог случаја из текста.

У Кешином случају, није свесна да је њено стање потенцијално штетно по њено здравље све док није разговарала са Кимм Деннис , али се надамо да ц́е нац́и помоц́ да спречи да се изложи можда евентуално смртоносном ризику због своје чудне зависности -зависности једења тоалет папира.


(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар