Џенифер Лопез долази у Србију на приватну забаву

Џенифер Лопез поново долази у Србију, ексклузивно сазнаје Курир.

Магазин 17.03.2023 | 07:13
Џенифер Лопез долази у Србију на приватну забаву

Овога пута, популарна певачица стиже на приватну забаву једног бизнисмена (име и презиме познато редакцији) који је за то искеширао ни мање ни више него 200.000 евра.

Према нашим сазнањима, латино дива ће крајем маја приватним авионом да слети на београдски аеродром "Никола Тесла" где ће је на писти чекати луксузно возило које ће је одвести на локацију где ће парти бити уприличен.

Овај моћник већ је организовао забаве где су присуствовале звезде из светског џет сета, а сада је дошао ред да му планетарно позната дива буде међу званицама. Додуше то кошта, али он према речима нашег извора не жали да одреши кесу.

- Планирано је да Џенифер два сата буде на забави. Све је договорено преко њених агената. У цену је урачунат певачицин трансфер, боравак и дружење са слављеником и његовим гостима. Познато је да на аеродром слеће око осамнаест часова. Сат времена је потребно вожње од аеродрома до локације где ће бити одржано славље. Тамо ће се задржати још око сат или два, након чега се враћа назад у Америку. Њен тим није тражио никакве додатне услове, само да медији не буду присутни на том догађају, нити да је гости узнемиравају разговором - прича извор Курира.

Холивудска звезда у нашу земљу ће доћи у пратњи свог тима.

- Са њом неће бити њен муж Бен Афлек, то је сигурно. Сви остали детаљи око њеног доласка биће познати пред сам долазак. Наравно, у уговору је наведено и то да уколико се догоди да певачица буде спречена због неког вишег интереса има право да откаже долазак и новац ће у том случају бити враћен - завршава наш саговорник.

Џенифер Лопез други пут долази у нашу земљу. Она је, подсетимо, имала концерт 2012. године у Београдској арени. Тада је дала интервју за медије да је одушевљена нашом престоницом и да би волела поново да се врати у Србију. Та жеља ће јој се ускоро и остварити.

- Одушевљена сам. Људи су феноменални. Очекивала сам да ме оволико волите. И ја сам опчињена вашим народом - рекла је тада између осталог певачица у то време.


Популарна латино звезда тада је такође право са аеродрома стигла у Арену, коју није ни напуштала током краткотрајног боравка Београду јер није било планирано да преспава у нашој престоници. Људи из организације тада су испричали да је Џенифер са децом шетала по ходницима Арене разгледајући објекат, понашала се природно и комуницирала са припадницима обезбеђења.

Претходно је тражила да у бекстејџу буду беле руже, најбољи бели порцелан, изобиље минералне воде и да буде све буде у белим тоновима. Остало је упамћено да је Џенифер током концерта у једном тренутку огрнула заставу Србије коју је добила од фанова из публике.

(Курир)  Фото:Профимедиа

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јаффа

17.03.2023 07:02

Зато народ у већини живи сиромашно, да би "елита" имала све што пожели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сан

17.03.2023 08:11

Био би веци моцник да донира та срества неком коме требају вако купује себи друство за забаву.. залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

17.03.2023 08:53

Засто бн овакве вијести преноси...нека се ј. и тзв бизнисмен и ова цурка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

17.03.2023 09:00

Ихх, ја мислио да је искеширо нај мање два милиона... А који ли је то тајфуунн...осим ако није Ђоковић...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

17.03.2023 09:13

Она је примјер како медији од нечег просјечног, која можда нема ни 1,6м како медији кажу, која ни црте лица нема баш сјајне, са кило пудера, која је непропорцијонална, направи љепотицом и презгодном. А народ и то узима здраво за готовим иако то може видјети и процјенити голим оком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

17.03.2023 09:29

Ко је то? Јел се једе?

ОДГОВОРИТЕ