Јасмин Ставрос бије најтежу животну битку!

Хрватски певач, који је некада био звезда на простору бивше Југославије, Јасмин Ставрос бије најтежу битку. Он се тренутно налази у болници где му је дијагностикован карционом костију.

Забава 22.03.2023 | 17:38
Јасмин Ставрос бије најтежу животну битку!

- Све ме боли. Нисам добро - каже Јасмин Ставрос.

 

Краљ забаве, како га многи називају, већ се неколико дана налази на болничком лечењу у загребачком КБЦ Сестре милосрднице.

Jasmin Stavros
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Његове здравствене тегобе почеле су пре неколико недеља када му је пукао чир у желуцу, што је успешно санирано у болници у Карловцу. Музичар је потом отпуштен из те болнице, али његове тегобе нису престале. Имао је болове, био је исцрпљен, па је колима Хитне помоћи, како су изјавили његови пријатељи, прошле недеље пребачен у загребачку болницу, где су доктори одмах почели с детаљним прегледима.

- На свим сам могућим испитивањима. Уморан сам, боле ме руке, ноге, рамена - рекао је у суботу Ставрос, а два дана касније је сазнао која му је дијагноза.

Jasmin Stavros
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Нажалост, потврдило се оно најгоре. Имам карцином костију, крећем на зрачење. Верујем докторима, знам да они раде само најбоље за мене, а молим се Богу да ови страшни болови престану. Ни сам не знам колико лекова за болове пијем, неки помажу, неки не, а имам утисак да је бол стално присутна. Не могу да спавам колико ме боле леђа, а уз болове истовремено сам свестан да је почела моја најтежа и највећа животна борба - тихим гласом рекао је Ставрос.

(Курир.рс/ 24сата.хр/<а хреф="хттпс://www.јутарњи.хр/сцена/домаце-звијезде/ставрос-назалост-потврдило-се-најгоре-имам-рак-костију-у-болници-сам-имам-страсне-болове-15318064" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Јутарњи лист)

Коментари / 0

Оставите коментар