Урош Живковић пјевао Ескобару ноћ пред убиство

Урош Живковић певао је на приватној прослави на којој се нашао и Ранко Радошевић, звани Ескобар, само ноћ пре него што је брутално убијен. Нико тада од присутних није могао ни да помисли нити наслути да је то вече Урош Ранку испуњавао последње музичке жеље, а овај му дао преко 20.000 евра бакшиша.

Забава 23.03.2023 | 18:34
Урош Живковић пјевао Ескобару ноћ пред убиство

Према писању домаћих медија, прослава је била организована за ужи круг људи, а Радошевић је то вече био изузетно расположен и Урошу је дао брдо пара. Такође, и остали гости су китили певача, али нико као Ескобар то вече није давао на музику.

- Окупило се то неко друштво, које готово увек кад се сретне остане до зоре. Позвали су Уроша Живковића да пева јер, поред тога што га сви воле као певача јер је један од оних с естраде који се сврстава у круг патриота, он је с њима и приватно добар. Засели су, била је то лагана вечера, пиће, а касније је дошао и Урош, те се, на крају, све одужило и остали су до раних јутарњих часова - почиње причу извор и објашњава да је Живковић атмосферу подигао до усијања, а и алкохол је учинио своје, те су сви били изузетно расположени:

Uroš Živković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Живковић је певао целе ноћи, они су поручивали песме, а Радошевић је био, као и увек, широке руке. Дао му је, најмање, 20.000 евра бакшиша за тих неколико сати. Деловало је да је свака наредна песма Радошевића погађала више од претходне. Можда и није изненађујуће с обзиром на чињеницу да је Живковић и приватно био близак с тим кругом људи, па, што би се рекло, зна их у душу - објашњава извор и додаје да тада нико није ни слутио да ће Радошевић само дан после тога бити убијен.

Uroš Živković
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Посветио покојном Ескобару песму на наступу у Штутгарту

Да је Живковић био близак са Ранком Радошевићем, говори и чињеница да је на његовом наступу од пре две вечери, у једном клубу у Штутгарту, у Немачкој, Живковић неколико песама посветио покојном пријатељу. На друштвеним мрежама се појавио снимак како Живковић пева песму "Чувај ми се, сине" Баје Малог Книнџе, где се у речима поменуте песме крије одређена симболика - "а ти ниси научио ником робовати, за Ранка", чује се на снимку како поручује Живковић.

Опис који стоји преко целог снимка носи и директну поруку. - Много емотиван тренутак. Сви у један глас...

За Ранка - пише на поменутом снимку. Живковић је у извођењу променио речи песме, што указује на то да су убијени Радошевић и он били веома блиски.

- Чувај ми се, Ранко, стара мајка кука, свака би фукара да убије вука - запевао је певач, пољубивши руку и подижући прст и главу ка небу.

Урош је потврдио да је познавао покојног Ранка, али није желео много да коментарише њихово пријатељство.

- Тачно је да сам познавао Ранка, али то су приватне ствари и о томе се не прича из много разлога. Искрено, није ми пријатно да причам о томе, поготово не сада, хвала на разумевању - рекао је кратко Живковић.

(Курир.рс/Република)

Коментари / 0

Оставите коментар