Позивам све да размисле, треба нам уједињена Србија

Србија 04.06.2023 | 13:29
Позивам све да размисле, треба нам уједињена Србија

Позивам још једанпут све да размисле, јер нам је важна уједињена Србија, поручио је данас председник Александар Вучић, истичући да заједнички треба размишљати о озбиљним плановима, како и на који начин да земља иде напред, како да се ради, да земља напредује брже економски, као и у правним и политичким реформама. 

"За све то морамо да разговорамо. Ако нећете да разговарате већ је једини разговор скупићемо се па те неће бити, можете и то да пробате", рекао је Вучић у Палати Србија одговарајући на новинарско питање како разуме захтеве опозиције и шта су њихови конкретни захтеви.

Он је рекао и да су два захтева већ испуњена, а то је оставка министра просвете Бранка Ружића и укидање ријалити програма.

"Ружић је поднео оставку, а ријалити од среде, четвртка више немамо на Пинку, јер је на моју молбу власник донео одлуку да то укине. Још нису рекли ни извините што су одгајали убице у својим ријалитима, а пребацивали некоме другом одакле убица није изашао, иако ништа лепо не мислим о тим програмима", рекао је Вучић.

Он је додао да је трећи захтев око РЕМ-а, али да не зна тачно шта траже. 

"Да ли да га води Шолак или Миливојевић или неписмени Алексић из Трстеника или неко други. Шта да кажем за човека који иде на поправни у средњој школи, а факултет видео само из трамваја. Када имате све те људе, можда и они могу да буду, да кажемо Шолаку да ти дамо мало пара да своје дугове превазиђеш", рекао је Вучић.

Он је истакао и да је важно да, ако неко хоће да разговара, онда мора да се чује и једна и друга страна.

"А не, ти мораш да урадиш оно што ти ми кажемо, а ако не урадиш ми ћемо да те убијемо. Где то има, да ли негде има таквих разговора и преговора", упитао је Вучић и додао да нема нигде и да их неће бити ни у Србији.

Он је упитао и да ли они који му прете убиством мисле да могу да сломе његов дух.

"Шта су мислили, да ће мој дух да сломе, јер ми прете убиством. Насекирали сте мог сина, не може да трпи да му оцу прете убиством..., па ћу њих да се плашим, а ја 200 пута дневно то читам и гледам, обавите тај посао једанпут", рекао је Вучић.

(Тањуг) Фото: Тањуг

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Драган

04.06.2023 13:53

Браво тиси прави цовјек, прави србин,прави председник. Зивио 💯 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.06.2023 14:44

Сваста , па он се понаса као једна обицна баба која оговара цијело село .

Name

Јаффа

04.06.2023 15:45

Дај народу да има нормалан живот, погледајте само разлику између "елите" и народа. Помоћи домаћу производњу као што се субвенцијама помаже страна. Итд.

Name

разумио

04.06.2023 17:19

Да се удрузимо и амнестирамо оне који су предали Косово, је ли то?

Name

Марко

04.06.2023 14:02

Само да подсјетим,ономад је један од изасланика нато фасиста рекао Вуцицу....добро ако ти нецес да потписес признање Косова има ко хоце.... И ево прице коју реализују нерадници,дјабалебароси,синови и уници комунистицке администрације. Јесам за промјене али биједан је нацин на који то у ово невријеме хоце људи сумљивих људских вриједности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Да

04.06.2023 14:31

Њих Србија интересује као лањски снијег, да их је интересовала, неби протјерали сопственог Краља и на власт довели хрвата-бравара, који је свима угодио, осим Србима који су га довели на власт !

Name

нико као он.

04.06.2023 15:23

У праву си Марко,али ми Срби смо себи највећи непријатељи.Кроз векове смо доказивали,да ми незнамо шта значи јединство народа.Мало је тако паметних народа као Срба?

Name

Мирослав

04.06.2023 14:33

Сви њихови захтеви су зељотека, они имају други план и циљ. Све пароле су им вец видјене и излизане су. Они би на влас, без воље народа и гласања.Одабрали су велику трагедију, да на њој лесинаре, и они су као за мир. Они гледају лицни интерес и интересе својих спонзора, није их брига за велику вецину народа, а КиМ би они одмах дали на добос. Цак позивају и странце на демострације, ако ти сто их они позивају дофју, треба их хапсити и истерати из дрзаве. Пуно, пуно је висе оних сто воле Србију, од маргиналаца сто улицаре, и сто би да русе институције и уредјују тв програме. Греска је направљена због смене министра, и разговора о ТВ куцама. Њихове захтеве треба ингнорисати. Макрон улицарење ресава воденим топовима и сузавцем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нисава

05.06.2023 10:57

Па кад су Хрвати паметнији вазда били од ови гедја

Name

Није шала

04.06.2023 14:41

Ако буде одлазио, како то траже од њега, нека поведе и Додика. То би био добар гест. И у интересу народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

04.06.2023 15:03

Олош..просто речено..народ га више неможе смислит али он са власти неће да сјаши..народ о насиљу које он просипа по медијима и где стигне он о инфлацији и економији..сина му трази италијанска полиција,брат направио највећу плантажу канабиса на Балкану и Европи..Окружен војницима типа Вељке Беливука..амери га држе док неиспуни договор о коначном решењу Косова а онда це га одбацит ко истрошену муштиклу..ко и додика..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анас

04.06.2023 15:06

Па, сад....уједињени око твоје неспособне, несавјесне и манипулативне камариле способне једино за аплаудирање теби и изивљавање на оцајном народу и довело нас је довде....бојим се да неце да мозе тако даље ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

04.06.2023 15:17

Позивам све да размисле, треба нам уједињена Србија,али ја да будем на њеном челу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

04.06.2023 17:17

Уједињена и мудра Србија, или це је пси растргати. Велика вецина је за уједињену Србију, то има тезину, снагу, и мудрост.

Name

Паук

04.06.2023 16:12

Само мудро председниче, народ је уз тебе, живјела Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста ти је политика

04.06.2023 17:34

Опозиција у РС подрзава власт у Србији, а опозицију називају издајницима као и ову у РС, знаци свака опозиција су издајници, с обје стране Дрине, а опозиције се не подрзавају медјусобно. То само код Срба има

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

04.06.2023 21:13

Била је уједињена. Ни један прије није добио висе гласова а да ниста није урадио за дрзаву. Србија се и даље упоредјује са БИХ у платама и пензијама, а није била у рату 90их. Продали дусу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби су народ

04.06.2023 21:19

А народ није исто сто и само нација (прозвати се само неком нацијом) а то мозе свако, свака етницка скупина на основу нецега.... Огромна је то разлика измедју појма народ и појама нација..... Зна се ко спада у народе....

ОДГОВОРИТЕ