Објављени детаљи: Возио дијете у хитну па погинуо

Полицији Брчко дистрикта БиХ објавила је детаље стравичне саобраћајне несреће у Брчком у којој је страдао возач И.Д. (38).

Босна и Херцеговина 06.06.2023 | 12:05
Објављени детаљи: Возио дијете у хитну па погинуо

Како наводе, несрећа у мјесту Дубраве, у близини једног угоститељског објекта, пријављена је у понедјељак у 20.14.

– Пријављено је да има повријеђених, као и да се не може отворити моторно возило марке”голф 3”. Одмах након пријаве полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су уз Службу хитне медицинске помоћи и припаднике Професионалне ватрогасне јединице изашли на лице мјеста и предузели мјере и радње из своје надлежности.

На лицу мјеста обављен је увиђај под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ, којом приликом је утврђено да је саобраћајну несрећу проузроковао возач моторног возила усљед неприлагођене брзине кретања моторним возилом и управљањем возилом прије стицања права на управљање – наводе из полиције.

Додају да је у удесу смртно страдао возач моторног возила марке”голф 3” иницијала И.Д. рођен 1985. године у Добоју, настањен у Брчком, једна малољетна особа задобила је тешке тјелесне повреде, док је А.Ј. рођен 1970. године у Градачцу, настањено у Брчком, задобило лаке тјелесне повреде.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Илија цворовиц

06.06.2023 12:43

...управљањем возилом прије стицања права на управљање...Не разумем,је ли није имао возацку,или ста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виола

06.06.2023 15:26

Који ти дио није јасан? Прије стицања права, значи да нема возачку дозволу јер није положио возачки испит.

Name

Одговор

06.06.2023 16:54

Или само покусај да да одговорим или поставим питање.Гдје су кола Хитне помоци,највазније је да власт на свим нивоима купују нова возила за своје потребе.Зар не смијемо ниста реци против власти и њих да позовемо на одговорност.Зар јос нисмо свјесни да нас ова власт хоце да унисти и ако се дигнемо и показемо гдје им је мјесто сто би било и упозорење за оне који би досли на њихово мјесто.Све док цутимо тако треба да нам се десава и да се то појаца .

Name

Илија цворовиц

06.06.2023 18:27

Ре виола:па сто је онда возио ако нема возацку?

Name

+

06.06.2023 15:40

ЖАЛОСНО. ТУЖНО. САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ